Şimdi Ara

Bilgisayar Fanı [değiştirilecek bilgisayar parçaları] SS Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tane işlemci fann alcam bir tanede normal fan tavsiyelerinizi bekliyorum şuanda kulandiğın fanlar 8 cm tavsiye ediceğiniz fanlar ses cikarmasa iyi olur arkadaş şuanda fan fiyatları ne kadar bi bakmadım ama ama çok pahalı birşey olmasını istemiyorum çünkü ben herhangi bir parça alıyorum sonra daha iyisini almak istiyorum 50 lriaya kada bütcem var
     Bilgisayar Fanı [değiştirilecek bilgisayar parçaları] SS Lİ Bilgisayar Fanı [değiştirilecek bilgisayar parçaları] SS Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimalı tabut -- 28 Ağustos 2013; 20:07:08 >

• FAndan memnun deilmisin neden değiştirmek istiyorsun o fiyatlara alacagın fanlar bundan çokdaha fazlasını vermeyecektir...

XILENCE
    80MM MAVİ LED KASA FANI 10tl

COOLER MASTER
    X DREAM i117 INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 32
    vatan %25 indirim ile 42 tl
  • kardeş fiyaat aslında okadar sorun değil 100 liraya kadarda cıkabilrim maksimum 150 tl oda iyi birşey olursa bu arada bilgisayarı yenilicem artık sizce hangi parçaları değiştirmeliyim ekran kartı felen bilgisayarın remi 2 gb bu arada noulr yardımcı olun dğiştirmem gerekn parçalar neler
  • Nasıl bi bilgisayar düşnüyorsun bu sistem üzerinden değişiklik yaparak pek bi yere varılmaz bence bütçeni ayarlayıp pc yi deiştirmek en mantıklısı olacak. Kasa kapagı kapalı kullanıyorsan 1 tane arkaya egsoz fanı eklesen şimdilik yeterli kasa kapagı acık kullanıyoran onada gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.