YANİ BU KADAR AZ ŞEY AÇIKKEN BİLE BÖYLE OLUYOR 8-9 AY ÖNCE GTA 4 TEN MEDİUMDA 20-25 FPS ALIRKEN ŞİMDİ 800X600 + LOW DA 17 FPS ALIYORUM .
DİĞER OYUNLARDADA AYNI LÜTFEN BİR ÇÖZÜM ÖNERİM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
1-Virüs olabilir güzelce bir temizle ve format at ve gereksiz ve kullanmadığın programlarla doldurma 2-Fanları kontrol et 3-İşlemci ve ekran kartı macunlarınada bak 4-güncel driver yükle eksik driver olmadığından emin ol
Bunları yap büyük ihtimalle donanımsal bir sorun yoksa eskisi gibi olur
quote:
Orijinalden alıntı: sezeresim
1-Virüs olabilir güzelce bir temizle ve format at ve gereksiz ve kullanmadığın programlarla doldurma 2-Fanları kontrol et 3-İşlemci ve ekran kartı macunlarınada bak 4-güncel driver yükle eksik driver olmadığından emin ol
Bunları yap büyük ihtimalle donanımsal bir sorun yoksa eskisi gibi olur
Saolun hocam ben en iyisi b ilgisayarcıya götüreyim yapsın hepsini :D
şunları denermisin
Berkersaglam
kullanıcısına yanıt
virüs zararlı yazılım spy gibi birçok zararlı dolmuştur bilgisayara bunları temizleyen programlar mevcut yapabileceğin şeyler ha zamanın yoksa bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: TiRaNTx
virüs zararlı yazılım spy gibi birçok zararlı dolmuştur bilgisayara bunları temizleyen programlar mevcut yapabileceğin şeyler ha zamanın yoksa bilemem.
Hocam valla bilgisayar çok fena oldu böyle son gündlerde hiç birşey açık değilken %100 oluyo diskte aynı bi cpu bi disk bide ram hepsi son zamanlarda önceden %10 u geçmezdi şimsiz %95den inmiyor Kasmalar başladı ben en iyisi bilgisayarcıya götüreyim
Berkersaglam
kullanıcısına yanıt
combofix adlı programı indir çalıştır sorunlarını çözer