Şimdi Ara

Bilgisayar Ekranındaki Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, abiler, kardeşler herkese merhaba Aylar önce ekranımda bir çizgi oluştu bu çizgi ekrana bir miktar baskı uyguladığımda gidiyordu sonrasında bu iki çizgi oldu üç,dört... Sonrasında ekranı oynattıkça gitmemeye başladı ve kalıcı olarak resimlerdeki halini aldı. Bu sorun kullanım açısından bir problem yaratmıyor aslında ama ekrana baktıkça sinir bozuyor. Acaba bu sorunla daha önce karşılaşan var mıdır ? varsa çözümleri nelerdir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Not: (Ekran görüntüsü aldığımda ss te çizgiler gözükmüyor. Yazılımsal olduğunu pek sanmmıyorum Bilgisayar marka/model Casper Excalibur g650)

• 3 ihtimal var

Yanlış ekran kartı sürücüsü yükledin, o zaman bu olabiliyor.

Ekran kartı bitik

Monitör bitik

Ekran kartını başka bilgisayar varsa tak öyle dene orada da aynı ise yeni ekran kartı lazım

Monitörü de başka yere tak bak, o da aynı ise pert.

• Laptop kullanıyorum hocam

• Ekranın orası darbe almış. En yüksek ihtimal bu. Yok almadı çok eminim diyorsan ekrana gelen flex kablo zarar gördüğü için yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 25 Ocak 2021; 21:7:9 >
  • Bana göre panelde sorun var gibi geliyor laptop vga hdmı girişinden görüntü alırken sorun olmuyorsa büyük ihtimal ile panelde bir problem var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.