Şimdi Ara

Bilgisayar ekran kartını görmüyor (Aygıt Yöneticisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım Casper Nirvana marka Intel HD Graphics 4000 ve Nvidia Geforce GT 630M olan 2 ekran kartını kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde Windows 8 in kendini formatlama özelliğini kullanarak formatladım bilgisayarımı ve ekran kartlarıma bakmak için aygıt yöneticisine baktığımda Nvidia yı göremedim yani kısacası grafik işlemcim olan Nvidiayı kullanamıyorum ve Intel HD Grap. 4000 diye tabir ettiğimiz külüstürü oyunlarda kullanmak zorunda kalıyorum. Sürücüsünü yüklemeyi denedim ama nVidianın uyumlu sürücüsü de ekran kartını görmüyor maalesef. nVidia grafik kartının da mevcut olduğunu "Everest" (AIDA64 Extreme) programında görebiliyorum. Bu arada BIOS ayarını değiştirmeyi denedim şuanda BIOS açık, internetteki diğer araştırmalarımda bazı arkadaşlar nvidia sürücüsünün programının .inf uzantılı dosyalarını değiştirerek halletmiş bu sorunu. Yardımcı olursanız duacınız olurum kaç gündür delirmek üzereyim bu sorun yüzünden.

Okumaya üşenen arkadaşlar için problem Aygıt Yöneticisinde nvidia ekran kartı çıkmıyor ve Nvidia nın sürücüsünü yükleyemiyorum sürücü bilgisayardaki ekran kartını görmüyor donanım mevcut değil diyor.

• MemduhBasgan1980 M kullanıcısına yanıt
    direk win 10 na formatla daha iyi
  • Hocam nasil cozdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MemduhBasgan1980 M kullanıcısına yanıt
    Yanlış ya da sisteminizde uyumsuz sürücü kurmaya çalışıyorsanıız bu hatayı verebilir.Eğer İntel HD 4000 sürücünüzde problem olduysa,Nvidia kartın sürücüsünü kurmaya izin vermez.Bu olabilir.Bir diğer sebep de bazı saçma bioslarda kart önceliği var.Pci/Peg gibi bir ayardı galiba biraz kurcalayın bulursunuz.O ayar değiştirilmiş olabilir.Ama öncelikle:

Sisteminiz 64 bitse bunu:http://www.geforce.com/drivers/results/102381
    32 bitse bunu :http://www.geforce.com/drivers/results/102380

dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Mayıs 2016; 15:39:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.