Şimdi Ara

Bilgisayar durup dururken kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay yenı ekran kartı aldığımdan berı var çözemedim hala.oyun oynarken bi anda görüntü ve diğer parçalar kitleniyor numlock bile açık kapayamıyorum res atmadan geçmıyor.Ekran kartını ilk taktığımda seyrek oluyordu her atışında her res attığımda bu olay sıklaşıyor ve en son pc açılırken bıle oluyor bu.windows xp yazısı çıktığında bile kitleniyor bilgisayar ve res attığımda bios ayarları sıfırlanıyor, tarih felan.format attığımda ise çok seyrek oluyor sonra yavaş yavaş hızlanıyor.1 hafta olmadı format atalı yıne aynısı oldu pc açılırken kitlendi ekran akrtını çıkardım öyle yazıyorum bunları.sistemim;

350w power (6 senelik)
    512mb ram
    asus a8v vm se anakart
    1.8ghz amd işlemci
    önceden onboard kullanıyodum, aldığım ekran kartı hd3650(ax3650)

daha öncede açtım bu konuyu kımse cevap bile atmadı umarım yardımcı olursunuz

sorun kesinlikle ısınma değil en fazla 50 derece oluyor oyunda.
    oyunların ekran kartını zorlaması bile değil 640x480 de felan oynuyorum cs 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaldem12 -- 21 Ocak 2013; 18:26:28 >

• Sorununuz güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Başka bir güç kaynağı ile oyunlarda aynı şekilde sorunlar olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slypent

Sorununuz güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Başka bir güç kaynağı ile oyunlarda aynı şekilde sorunlar olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

teşekkürler kaç wlık almam gerekıyor? 0mı alıyım yoksa bilgisayarcılardan felan alsam bişey değişirmi?
  • windows 7 lite sürümü kurup denermisin.

psu ölmüş olabilir artık 6 sene diyorsun markasızdır birde. markasız psular baya dandik oluyor. 350 yazıyorsa 200 verirse şükret yani. içi boş resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2013; 18:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

windows 7 lite sürümü kurup denermisin.

psu ölmüş olabilir artık 6 sene diyorsun markasızdır birde. markasız psular baya dandik oluyor. 350 yazıyorsa 200 verirse şükret yani. içi boş resmen.

haklısın öyle zaten 200w verıyosa bile 6 sene kullanıyorum kımbılır kaç watta düştü ne kadar almalıyım sızce kaliteli 300w yetermi 0 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

haklısın öyle zaten 200w verıyosa bile 6 sene kullanıyorum kımbılır kaç watta düştü ne kadar almalıyım sızce kaliteli 300w yetermi 0 ?

almışken minimum 550w almalısın bence. OCZ öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

almışken minimum 550w almalısın bence. OCZ öneririm.

kardes yazın pc toplucam bunla ıdare etmem lazım dıger pcyı alsamda kullanabılırım bunu 550 fazla degılmı upgrade yapmıcam daha cunku kalıtelı 350 yeter bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes yazın pc toplucam bunla ıdare etmem lazım dıger pcyı alsamda kullanabılırım bunu 550 fazla degılmı upgrade yapmıcam daha cunku kalıtelı 350 yeter bence

peki o zaman 300 350 yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.