Şimdi Ara

Sistemim Sürekli Donuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum.Önceden ekran kararır yeniden gelirdi şimdi bilgisayar durduk yerde kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyoruz ayrıca...oyunlarda verim alamıyorum donuyor ? sistemim aşağıda ilk aldığımda 30 saniyede içerisinde açılan bilgisayar tam olarak 2.47 dk da açılıyor virüs yok ağır program yok sürücüler güncel... Yazılımlar orjinal sıkıntı nerede donanımlardansa hangi donanım bu gidişle satıcam bilgisayarı hiç verim alamadım morelim bozuluyor p4 işlemciye sahip bir bilgisayar bile 45sn açılırken bu bilgisayarın geç açılması hiç normal değil verim dersen 0 zaten. lütfen yardımcı olun ? ısınma desen oda yok kontrol ettim...Ayrıca hata kodlarına baktığımızda sıkça bunları farkkettim;

- \Device\Harddisk0\DR0 aygıtında bozuk bir blok oluştu.
    -"NT Kernel Logger" oturumu şu hatayla başlatılamadı: 0xC0000035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 15 Mart 2012; 15:33:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nrk58

Yaklaşık 2 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum.Önceden ekran kararır yeniden gelirdi şimdi bilgisayar durduk yerde kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyoruz ayrıca...oyunlarda verim alamıyorum donuyor ? sistemim aşağıda ilk aldığımda 30 saniyede içerisinde açılan bilgisayar tam olarak 2.47 dk da açılıyor virüs yok ağır program yok sürücüler güncel... Yazılımlar orjinal sıkıntı nerede donanımlardansa hangi donanım bu gidişle satıcam bilgisayarı hiç verim alamadım morelim bozuluyor p4 işlemciye sahip bir bilgisayar bile 45sn açılırken bu bilgisayarın geç açılması hiç normal değil verim dersen 0 zaten. lütfen yardımcı olun ? ısınma desen oda yok kontrol ettim...Ayrıca hata kodlarına baktığımızda sıkça bunları farkkettim;

muhtemelen harddiskinde bad sector oluşmuş gibi gözküyor.
    Hd tune gibi bir harddisk programıyla taratıp resmini koyarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: kenzo26

quote:

Yaklaşık 2 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum.Önceden ekran kararır yeniden gelirdi şimdi bilgisayar durduk yerde kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyoruz ayrıca...oyunlarda verim alamıyorum donuyor ? sistemim aşağıda ilk aldığımda 30 saniyede içerisinde açılan bilgisayar tam olarak 2.47 dk da açılıyor virüs yok ağır program yok sürücüler güncel... Yazılımlar orjinal sıkıntı nerede donanımlardansa hangi donanım bu gidişle satıcam bilgisayarı hiç verim alamadım morelim bozuluyor p4 işlemciye sahip bir bilgisayar bile 45sn açılırken bu bilgisayarın geç açılması hiç normal değil verim dersen 0 zaten. lütfen yardımcı olun ? ısınma desen oda yok kontrol ettim...Ayrıca hata kodlarına baktığımızda sıkça bunları farkkettim;

muhtemelen harddiskinde bad sector oluşmuş gibi gözküyor.
    Hd tune gibi bir harddisk programıyla taratıp resmini koyarmısın

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim buyurun sonuç;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 15 Mart 2012; 21:35:16 >

• Hocam format atmayı denediniz mi?
  • denedim kardeşimde çözüm yok yine, ben ekran kartından şüphelenmeye başladım
  • up
  • hadi ama yardımcı olun rica ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hadi ama yardımcı olun rica ediyorum

Anakartını Söküp Bi İncelemeni İstesem? Muhtemelen Anakartında Yada İşlemcinden Kaynaklanan Bir Sorun.
  • anakartı bugün baya bir inceledim ve bir olumsuzluk görmedim sıcaklık değerlerini ve soketleri kabloları kontrol etti ramin birini çıkartıp yeniden taktım falan test ettim fakat şuan bir sıkıntı yok gözüküyor olursa eğer busdefer neyden şüphelenmeliyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.