Şimdi Ara

Bilgisayar donması ve ekran kartı-psu ilişkisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar paneldeki sistemi kullanmaktayım. GTX 470 i alalı 1 ay olacak nerdeyse, önceki kartım GTX 460 idi. Şu ana kadar BF3 MP de hiçbir sorun yaşamazken son 2 saat içinde oyun esnasında pc kitlenmesi yaşadım.

Driver 360.63
    Acaba driver kaynaklı mı? Yoksa psu mu yetmemeye başladı? 550 watt kritik bir rakam olabilir; ama 2 kanaldan 25a + 25a güç verdiği yazıyor psu da, bilemedim. Yoksa kartta sorun mu var? Duruma göre önlem alacağım.

• Oyun da Battlefield 3 bir yerde,

Herkeste donma oluyor, kilitlenme oluyor.

Bende demin oldu mesela, şu an yeniden açtım PC'yi yüklenmesini bekliyorum mapin burada yazarken.

Kafana takma.
  • guc kaynagindan ise her oyunda olur baska oyunlarda sorun var mi diye denemelisin.driver kaynakli diyorsan bf3'te kitlenmeyen bildigin surucu varsa ona geri don.makine elinde deneme imkani elinde bizim bir sey dememize gerek yok.
  • bence güç kaynağından olabilir.
    550 watt normalde gayet yeterli bir rakamdır ancak o markanın (en üst uç modelleri hariç) testlerde üzerinde yazan değerlerin
    anlık en yüksek değer olduğu hatta o değerlere ulaşamadığı görünmekte nette bazı testlerde var bununla ilgili.
    yani senin 550 wattlık zannetiğin o power 7/24 kullanımda muhtemelen 450-500 watt sürekli güç ancak üretebiliyor.
    fsp,high power seasonic gibi markaların 550-600 watt powerları ile sorun olmaz sanırım

ancak power harici de sorunlu parça olabilir ilk aklıma power geldiğinden onu yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Oyun da Battlefield 3 bir yerde,

Bende demin oldu mesela, şu an yeniden açtım PC'yi yüklenmesini bekliyorum mapin burada yazarken.

Kafana takma.

ben 10 saat oynasamda kitlenmiyor arkadaşım böle saçma bir yorummu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Kafana takma.

Ben de 10 saat oynasam kilitenme olmuyor, 30 saat oynayayım yine kilitlenmez belki.

Gün gelir kilitleniyor, BF3'te oyundan attığı da oluyor nadir.

Yorumun nesi saçma anlamadım, google'a BF3 ile ilgili oyundan atma kilitlenme falan yaz yüzbinlerce post var tek akıllı çocuk sensin herhalde, aradan sıyrılmış da saçma olduğuna karar vermiş.

Kaç tane patch geldi oyundan atma sorunlarıyla ilgili.

• quote:

quote:

Kafana takma.

Hocam 306,63 yeni çıktı yükledikten sonra pek oyuan girmedim. Ama bakıyorum yabancı forumlarda şikayetler varmış. Eski drivera dönüyorum şimdi bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

quote:

Kafana takma.

Hocam 306,63 yeni çıktı yükledikten sonra pek oyuan girmedim. Ama bakıyorum yabancı forumlarda şikayetler varmış. Eski drivera dönüyorum şimdi bakalım ne olacak.

evet 306,63'ü bende sevmedim.eski driver ile tekrar deneyin.yine donma olursa başka oyunlarda da deneyin onlarda da aynı sorun oluyorsa büyük ihtimalle psudan kaynaklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

quote:

Kafana takma.

evet 306,63'ü bende sevmedim.eski driver ile tekrar deneyin.yine donma olursa başka oyunlarda da deneyin onlarda da aynı sorun oluyorsa büyük ihtimalle psudan kaynaklıdır.

Eski driverda da yaptı. Anlamıyorum düne kadar bir şey yoktu şimdi ne oldu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.