Şimdi Ara

BİLGİSAYAR DEVRİ BİTİYO GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar artık sizde görüyorsunuz ki internet cafelerde hep küçük çocuklar var ve burdaki çoğu internet cafe kapatmış durumda. Artık günümüzde telefon ve playstation ' lar moda olurken bilgisayarın devri bitiyor gibi. Hem yeni çıkan oyunların çoğu da artık PLAYSTATİON ve XBOX için çıkıyor. Pc ' ye yönelik şu 4-5 ayda hiçbir yenilik ve değişiklik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayat sadece senin etrafında dönmüyor evlat bunu bil ciddiyim.
  • zorrent akar
  • PC alamayan fakir kendini avutuyor.

• adamlar her gün ekran kartı işlemci üretiyor bitebilirmi sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

PC alamayan fakir kendini avutuyor.

Ps4 var evlat rahatına bak

• Bilgisayarda sadece oyun oynanmıyor diye biliyodum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC'deki grafikleri konsollarda görebilirsek tamam pc almayalım. Ayrıca PC sadece oyun platformu değildir ekmek parasını PC üzerinden kazananlar var. Gelsin artılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar ne ilk defa duyuyorum ama bilmesemde kimse bilgisayarı bitiremez çünkü bilgisayar bu saydıkların gibi gavur icadı değildir bilgilerinize sunarım.

hayırlı akşamlar.
  • Bilgisayar olmasa o elindeki zimbirtilar oldugu yerde sayar. adam harbi internet kafedeki veletten girip bilgisayar bittiden cikmis bende ciddi sandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir bilgisayarların devri ve yükselişteler hala. Sen hiç playstation mühendisliği duydun mu? Bilgisayar mühendisliği var ama... Konu kilit; üye ban!

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

quote:

Ps4 daha ucuz bir aygıt.
    Ayrıca herkesin evinde bir bilgisayar var ondan dolayı artık internet cafeler düşüşte olabilir mi ?
    Bu ne egoisltik adamda ps4 var diye ps4 devri mi başlıyor diye geveliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 22 Eylül 2015; 8:54:55 >
  • Lol + csgo açta gel ps4 ten oynayalim beraber

• quote:

quote:

Dandik PC'leri kast etmedim

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook-semruk/monster_semruk_s7_v2_1_17_3.html#.VgB9QyO3ynM

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival.

Bilgisayar olmasa o elindeki zimbirtilar oldugu yerde sayar. adam harbi internet kafedeki veletten girip bilgisayar bittiden cikmis bende ciddi sandim

Çok değil , 5-6 sene sonra çoğu evde pc olmicak aha buraya yazıyorum

• Akıllı telefonların, tabletlerin, konsolların devri biter (ki onlar da birer bilgisayar ) evdeki bilgisayarların devri bitmez. O kadar uzak bir ihtimal şu söylediğin. Sadece oyunlardan bahsedeceksek son çıkan konsollar tam rezalet önceki nesillere göre. PC oyun konusunda hiç olmadığı kadar önde. Aksini buyrun mantıklı argümanlarla iddia edin.

Xbox ve PS dediğin cihazlarda oyundan başka hiçbir şey yapamazken PC hem oyunu ikisinden de daha iyi oynatır hem de her işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 22 Eylül 2015; 1:00:21 >
  • quote:

quote:

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook-semruk/monster_semruk_s7_v2_1_17_3.html#.VgB9QyO3ynM

Hocam o kadar abartmaya gerek yok. Ben de monster kullanıcısıyım. Tulpar T5 v4.1 Gtx970m iş görür.

• Adam bilmiyor belli ki, fazla üstüne gitmeyin beyler yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Akıllı telefonların, tabletlerin, konsolların devri biter (ki onlar da birer bilgisayar ) evdeki bilgisayarların devri bitmez. O kadar uzak bir ihtimal şu söylediğin. Sadece oyunlardan bahsedeceksek son çıkan konsollar tam rezalet önceki nesillere göre. PC oyun konusunda hiç olmadığı kadar önde. Aksini buyrun mantıklı argümanlarla iddia edin.

Xbox ve PS dediğin cihazlarda oyundan başka hiçbir şey yapamazken PC hem oyunu ikisinden de daha iyi oynatır hem de her işe yarar.

PC ve XBOX denilince aklınıza bir tek oyun geliyor. Halbuki PS ve XBOX kullanıcıları iyi bilir , çok güzel uygulamalar , programlar indirilebiliyor yani demek istediğim bakış açısı çok farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

quote:

quote:

Hocam o kadar abartmaya gerek yok. Ben de monster kullanıcısıyım. Tulpar T5 v4.1 Gtx970m iş görür.

Yok ben arkadaşın gözü gönlü açıldın diye yazdım onu zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.