Şimdi Ara

Bilgisayar Dergisi Onerısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar artık her ay bılgısayar dergısı almayı dusunuorm.bılgısayar hakkında cok fazla bı bılgım oldugunu solıyemem.yanı nasıl kullanıldıgı falan degıl tabı 10 yıldır bılgısayar kullanıorm.daha genıs kapsamlı bılgı.programlar ozellıkler ne bılym bır cok sey ogrenmek ıstıyorm zaten unıversıtede bılgısayar muhendıslıgı okuyacagım...bnun ıcın bana bı bılgısayar dergısı onerebılır mısınız?amacım dedıgım gıbı daha cok sey ogrenmk.teskkurler

• CHIP - en kalite dergi bence
  • eğer sadece oyunlar için istiyorsan Leveli öneririm ama oyunlarla ilgilenmiyorsan Chipten baska yol yok
  • Chip
  • PCnet
  • Bu biraz da profesyonelliğine göre değişir. Mesela bilgisayar-teknoloji hakkında orta seviyede bilgi sahibiysen Chip gayet uygun. Yok eğer profesyonelsen ve program yazımı-web designing-fotoğrafçılık-overclock gibi şeylerle ağırlıklı uğraşıyorsan Chip seni sıkar, o yüzden PC Net'i tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 14 Mart 2008; 18:43:25 >
  • oyun için
    oyungezer
    donanım için
    Chip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer abone olmayacaksan her ay aynı dergiyi almak yerine o ayki dergi içeriklerine göre en çok işine yarayacağını düşündüğün dergiyi al..
  • bende chip alıyorum.Aslında şimdi editor olucaktım İstabulda olsaydım
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

eğer abone olmayacaksan her ay aynı dergiyi almak yerine o ayki dergi içeriklerine göre en çok işine yarayacağını düşündüğün dergiyi al..

hangısı ısıme yarar bılmem kı.. amacım bılgı sahıbı olmak konuda.profesyonel degılım ayrıca oyunla da cok ılgılenmıyorm.amacım az az ogrenmek.arkadaslar chıp demıs.sanırım onu almaya baslıyacagım her ay
  • ya arkadaşım internetin varsa bence dergi almana gerek yok ....
    internetten istediğin her şeye ulaşabilirsin...

az bir bilgisayar bilmen yeterli ........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.