Şimdi Ara

Bilgisayar da uyku modu problemi(farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayarda gezinirken yani bi oyun oynarken ya da video izlerken değil sıradan bir internet sayfasındayken dahi bilgisayar kendini uyku moduna alıyor bazen 2 saatte bir bazen yarım saat arayla falan.
    Fanlarla alakalı derseniz eksik olarak sadece termal macun sürmedim ama fanları yerinden söktüm temizledim yuvalarını temizledim geri taktım.
    Yazılımsal birşeydir derseniz onu bilemem.

-Windows 7 64 bit
    -İntelcore i7-2700K CPU @3.50GHz
    -8 GB Ram(4 çekirdek) 4GB ekran kartı(Nvidia GeForce 9800 GT)
    - Ortalama Cpu sıcaklığı 35 C
    - Power 8 - 13 Watt arası değişiyor.

Lütfen Yardım.

• Başlat/Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Güç Seçenekleri/Bilgisayarın uyku moduna geçme ayarlarını değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkstrike -- 19 Şubat 2015; 21:05:56 >
  • Fanları sökmeden önce keşke konu açsaydınız, yukarıda arkadaş çözümü yazmış.
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz ayarlar bilgisayar kullanım dışıyken olmuyor mu yani bilgisayarın mause'unu hareket ettirmeyince ve herhangi tuşa basmayınca uyku moduna alma değil mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetqrbz07 -- 20 Şubat 2015; 12:54:56 >
  • Size başlıkta da bahsettiğim gibi bu konu farklı lütfen şu çözümle gelenler bana cevap vermesin demin yine kapandı çok sinirlendim ya.
    Ben bilgisayarı bırakıp gitmiyorum ki sizin dediğiniz çözüm olsun ben bilgisayar başında aktifken gidiyor bilgisayar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Uyku Modu Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.