Şimdi Ara

bilgisayar cok gec acılıyor.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar..Benim bilgisayarın acıldıgında kendine gelmesi icin yaklasık bir 10 dk. gecmesi gerekiyor.Acıldıgında ilk bes dakika icinde bi yeri tıkladıgımda kitlenebiliyor.Ne yapmalıyım?Herturlu seyi denedim.Simdiden gönülden tesekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil peri -- 29 Ocak 2006 12:11:59 >

• açılıştaki gereksiz programları kapat.( başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç)
  • Ewt Dostum Deddigin oLay benimde Başima GeLmişdi Bi Çok Kes Sonra..
    ilk önce Şunu SöyLiyeyim EYER sisteminde OPERA kuLLaniorsan Onuda SEÇiLi Tarayici Yapdiysan ondan KaynakLanio oLabilir..

AMA BEN SORUNUMU FORMAT'LA HALLETTİM...
  • spy veya virüs işi olabilir. bi tarat bence. açılışta güncelleme yapan programların da olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizil peri

Merhaba arkadaslar..Benim bilgisayarın acıldıgında kendine gelmesi icin yaklasık bir 10 dk. gecmesi gerekiyor.Acıldıgında ilk bes dakika icinde bi yeri tıkladıgımda kitlenebiliyor.Ne yapmalıyım?Herturlu seyi denedim.Simdiden gönülden tesekkür ederim...

ram ın cok dusuk olabılr sistem ozellıklerını yazarsan yardımcı olabılrım
  • En kestirmesi kesinlikle fortam at... Uygulanmış ve başarılya sonuçlanmıştır...
  • arkadaşların hepsi olası ihtimalleri değerlendirmiş ama. öncelikle işletim sistemini ve donanımını bildirisen sana daha fazla yardımcı olabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok guzel tablet duscek sanki
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanıtlarınız icin cok tesekkürler arkadaslar.Sorunumu kısmen cözdüm.
  • quote:

Merhaba arkadaslar..Benim bilgisayarın acıldıgında kendine gelmesi icin yaklasık bir 10 dk. gecmesi gerekiyor.Acıldıgında ilk bes dakika icinde bi yeri tıkladıgımda kitlenebiliyor.Ne yapmalıyım?Herturlu seyi denedim.Simdiden gönülden tesekkür ederim...

konu başlıgın (PİSSSSTTT Bİ BAKSANIZ BURAYA?) BU YAZIYI DEGİŞTİRİSEN SEVİNİRİM KENDİNE SAYGISI OLMAYANIN KARŞI TARAFADA SAYGISI OLMAZ DERİM
  • Sayın İsmail Kesmen, ben bu siteye yeni üye oldum.Kuralları ve yapmam gerekenleri henüz cok ta iyi bilmiyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Evet haklısınız kendisine saygısı olmayanın baskalrına hic saygısı olmaz.Ama hic süpheniz olmasın ki kendime ve cevremdekilere saygım sonsuzdur.Baslıgı degistirin dedikten sonra sahsi fikirlerinizi kendinize saklarsanız sevinirim..!
    İyi günler dilerim...
  • quote:

Sayın İsmail Kesmen, ben bu siteye yeni üye oldum.Kuralları ve yapmam gerekenleri henüz cok ta iyi bilmiyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Evet haklısınız kendisine saygısı olmayanın baskalrına hic saygısı olmaz.Ama hic süpheniz olmasın ki kendime ve cevremdekilere saygım sonsuzdur.Baslıgı degistirin dedikten sonra sahsi fikirlerinizi kendinize saklarsanız sevinirim..!
    İyi günler dilerim...

İyide arkadaşım, en üst konularda teknik yardımda konu nasıl açılır, teknik yardımda uyulması gereken konular zaten yazıyor. Okursunuz, bu tür polemiklere de maruz kalmazsınız...
  • On dakika çoook uzun bir süre asla virüs veya trojen bulaşmış olma ihtimalini asla göz ardı etme birde, umarım değildir hard diskin zarar görmüş olabilir öyle olursa tahribat kalıcı olur ve bilgilerini tamamen kaybedersin. Erkenden kontrol etmeni tavsiye ederim. Tabii böylesi ciddi bir problemin umarım yoktur, bunlardan ayrı iyibir registry mechanic proğramı tavsiye edebilirim eğer iolo system mechanic 6.0 i kurarsan, rem recovery ve daha bir çok özelliğinden faydalana bilir ve başlangıçta yüklenen proğramları düzenleyerek açılışı hızlandırabilirsin.
  • Tesekkür ederim arkadasım ama ben hem spyware doctor,awast we kasperskyla tarattım bi kac spy dısında bisey cıkmadı onları da sildim.Ama agırlık yapıyo diye bunların ücünü birden kullanmıyorum tabi.Msconfig ten baslangıcta yüklenen programların cogunu kaldırdım.Ctfmon gibi biseyle avast kaldı.Gerci on dakikayı bikac dk.ya düsürmeyi basardım ama gene de yavas bence bilgisayar..
    Neyse gene de herkese tesükkür ederim..!
  • Hımmm bide system mechanic i kurmayı denedim ama kurmam icin bilgisasayarda kurulu olan bütün virüs programlarını kaldırmam gerekiyo sanırım.!Winsys clean,fast cleaneR,xpspeed gibi programları kurdum baktım ise yaramıyor geri kaldırdım bende.Üstelik 40 gb olan bilgisayarın 10 gb ı falan dolu..En iyisi ben bu bilgisayarı degistireyim..
    Herkese kolay gelsin..
  • microsoftun sitesinde bootvis diye bir program var progam bilgisayarı 2-3 kere baştan açıp kapatıyor ve en hızlı en uygun açılma şeklini otomatik olarak ayarlıyor. Googleda bootvis diye arattır oradan indir
  • quote:

Kesin virüs %100
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

spy veya virüs işi olabilir. bi tarat bence. açılışta güncelleme yapan programların da olabilir.

bu durm bendede oluyor ama benimki 10 dakika beklemiyor 2 dakika bekliyor ramlarıda kontrol et
  • Arkadaşım windows a oradan PREFECT dosyasını bul ve onu ayda 1 sil.

daha fazla bilgi için.

www.fullforum.forumup.com adresinden bana yazabilirsiniz..
  • Tesekkür ederim arkadaslar bu dediklerinizin hepsini yaptım ben.xpspeed diye bi programın ek dosyasında böylr bi cok sey yazılıydı hepsini yaptım ama sorun bilgisayarın cok iyi olmaması heralde.Yaklasık 3 dk da falan kendine geliyo simdi.Zaten bilgisayarı degiscem.Genede herkese tesekkür ederim...
  • Şunun soru sorma şekline bak hayret bişe ya. Arkadaşlarda oturmuş bu saygısıza cevap vermişler yaw hiç mi kendinize saygınız yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.