Şimdi Ara

Bilgisayar bir anda yavaşlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Bilgisayarda bugün oluşan bi problem var.Bir anda böyle chrome açıyorum bütün sesler üst üste biniyo slow motion oluyo mouse felan yavaşlıyor.Daha sonra masaüstüne dönünce herşey düzgün.Perşembe günü GTX 970 almıştım.Yeni bilgisayar alacağım için idarelik onu kullanıyorum.Taktığım zaman bir sıkıntı yoktu bugün bi problem var.Sistemim şu şekildedir.

İşlemci : Intel Core 2 Quad q8400
    Ekran Kartı : GTX 970
    Ram : 2gb 800mhz

• Konu Güncel arkadaşlar.Acil yardım lütfen..
  • gtx970 i taktığın bilgisayarın güç kaynağı psu su kaç watt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

gtx970 i taktığın bilgisayarın güç kaynağı psu su kaç watt ?

600w
  • 970 bilgisayarı ilk açılışında ve standart kullanımda 256 bit olmasına rağmen 12v de sağlam amper çekmektedir. Yani minimum istediği psu değerleri 550-600 watt sizin kasanızda aygıt sayısı çoksa sorun teşkil edebilir.Bu kartın bana göre çalışması için gereken en düşük psu 750 watt. Kasmanın bundan olma ihtimali çok düşük fakat idarelik taktım diyince uyarmak istedim. Chrome açtığında kasma yapıyorsa eğer internet kaynaklarını kontrol etmeni tavsiye ederim. İnterneti devre dışı bırakarak bir kontrol edermisiniz...
  • quote:

970 bilgisayarı ilk açılışında ve standart kullanımda 256 bit olmasına rağmen 12v de sağlam amper çekmektedir. Yani minimum istediği psu değerleri 550-600 watt sizin kasanızda aygıt sayısı çoksa sorun teşkil edebilir.Bu kartın bana göre çalışması için gereken en düşük psu 750 watt. Kasmanın bundan olma ihtimali çok düşük fakat idarelik taktım diyince uyarmak istedim. Chrome açtığında kasma yapıyorsa eğer internet kaynaklarını kontrol etmeni tavsiye ederim. İnterneti devre dışı bırakarak bir kontrol edermisiniz...

bende söylediğinizi çok araştırdım da şuanki psu yeterli.Sadece chrome da değil.Mesela CS:GO ya girmiştim.Oyunculara bakıyorum 30-40 fps ye düşüyo.Boşa bakıyorum 200-300.Aynı şekilde ateş edince de böyle ufak bir anlık kitlenme oluyo ve düzeliyor.Bundan önce stok fan kullanıyordum.Bugün gittim bi tane xigmatek apache 3 aldım.

• Şahsen ben ramden şüphelendim.Ram in miktarından dolayı.Bu arada bir arkadaşımda işlemciden şüphelendi.Benimde zaten aklımda vardı işlemciye bi fan almak.Bugünde öyle biraz sıcaklıkları yüksek görünce gittim aldım.(Sıcak olma sebebi stok fan işlemciye tam oturmuyordu bir bacak kırık olduğu için.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram de olabilir. İşlemci sıcaklığı biosta kaç derecelerde
  • Şuan AIDA64 ten bakıyorum 50-40 derece arası.
  • q8400 için çok normal bir ısı.
  • quote:

q8400 için çok normal bir ısı.

Normal bir ısı bende farkındayım.Zaten çok fazla takmıyorum o ısıyı.Ama işte şu yavaşalamanın sebebini çözemedim.
  • Küçük bir öneri olacak ama; Raminizin yerini değiştirir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.