Şimdi Ara

Bilgisayar Bilimleri için uzmanlık alanı seçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bilişim alanında kendime bir uzmanlık seçmeye çalışıyorum ancak bazı sorular kafamı kurcalıyor. Yaklaşıl 2-3 yıldır siber güvenlik alanına ilgi duyuyorum ve araştırmalar yapıyorum. Son dönemlerde özellikle mobil uygulama geliştirme alanı çok cazip gelmeye başladı. Ancak mobil alanda profesyonel bir kariyerden ziyade kendi çapımda ürünler üretmek veya freelancer olarak çalışabilmek istiyorum.

Siber güvenlik alanında profesyonel kariyer yaparken bahsettiğim şekilde mobil uygulama geliştirmekle ilgilenmem alanıma dair verimimi düşürür mü? İkisinden birini seçmek zorunda mıyım? Siber güvenlik alanı aksar mı?

Edit: Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim okulda Java öğreniyorum.

• hepsini geç, blockchain üzerine uzman ol

• Sen mobilci olup mobil işine girersen bir süre sonra sıkılıp siber güvenlikçi olmak istiyorum dersen mobil tecrübenin sana hiç bir faydası olmaz, junior olarak baştan başlarsın. Çoğu şirket senin kendini geliştirmeni pek takmaz. Kaç yıl tecrüben var ona bakar.
    Bir alanı seçip diğerinde free lance takılabilirsin ama free lance çalışıp iyi para almak için uzman olman ve ciddi uğraşman lazım.

Bence okuldayken ikisinede ilgilen enson birisini seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 30 Ağustos 2021; 17:15:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.