Şimdi Ara

Bilgisayar başında farkettiğiniz an sizi harekete geçiren olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim; Pes 2012 oynarken kullandığım joystıckin kablosunun sandalyemin tekerleğinin altında eziliyor olması hemen kablo zarar görecek telaşesiyle onu ordan kurtarırım

Orijinalden alıntı: merto98

Benim korku oyunu oynarken arkamda sanki birşey varmış gibi hissetmem (şu anda hissediyorum) ve o anda bi anda telaşa kapılmam
    Dead Islandı 2+1 de oynarken sorun yoktu 5+1 ses sistemi alınca sesin nereden geldiğini anlamak babıyla iyice dinlerken yanıma birden zombi geldiğinde az zıplamadım koltuktan

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Dead Islandı 2+1 de oynarken sorun yoktu 5+1 ses sistemi alınca sesin nereden geldiğini anlamak babıyla iyice dinlerken yanıma birden zombi geldiğinde az zıplamadım koltuktan

Alıntıları Göster
    Üstümde çeket varken veya giydiğim kıyafetin elime yakın olan bölümü ıslakla bilgisayar kullanamam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamsmonke -- 24 Ocak 2012; 1:13:45 >

Alıntıları Göster
    Sanki arkadan bi gölge dokunuyomuş gibi hissediyorum bazen

• quote:

Alıntıları Göster
    mw3 te aniden dusmanın odak noktamın harıcınde fırlayıp benı oldurmesı ırkıyor bazen.devamlıda degıl yanı,uyusuk uyusuk oynadıgım zamanlar
    *Map design.
    *Concept design.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

mw3 te aniden dusmanın odak noktamın harıcınde fırlayıp benı oldurmesı ırkıyor bazen.devamlıda degıl yanı,uyusuk uyusuk oynadıgım zamanlar

Alıntıları Göster
    Gece internette gezinirken saçma sapan reklamların bi anda bağırması beni baya zıplatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonKyKiLLeR

Gece internette gezinirken saçma sapan reklamların bi anda bağırması beni baya zıplatıyor

Alıntıları Göster
    koca bir bardak kolanın klavyeye dökülmesi, yani baya bi dikkatimi çekiyor :)

Orijinalden alıntı: razz_raziel

canım kola çekti şöyle soğuk soğuk en büyük bi bardağa konmuşundan boğaz yaka yaka geçeninden (bu aralar saglıklı beslenme olayına girdim galiba ondan dolayı bu kadar çok çekti) ama olaydıda bi yakaydı boğazımı nolurdu

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

quote:

Orijinalden alıntı: razz_raziel

canım kola çekti şöyle soğuk soğuk en büyük bi bardağa konmuşundan boğaz yaka yaka geçeninden (bu aralar saglıklı beslenme olayına girdim galiba ondan dolayı bu kadar çok çekti) ama olaydıda bi yakaydı boğazımı nolurdu

Alıntıları Göster
    pc nin başına büyük bi şevkle oturup da pc nin açılmaması varyaaa bütün katil duyularımı harekete geçiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 24 Ocak 2012; 2:06:44 >

ATEŞ YAŞAMDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

pc nin başına büyük bi şevkle oturup da pc nin açılmaması varyaaa bütün katil duyularımı harekete geçiriyor

bu sorunu az yaşamadım değil

Orijinalden alıntı: Guest-FD9F31C06

quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

bu sorunu az yaşamadım değil

Alıntıları Göster
    OYUN OYNARKEN ÖZELLİKLE MW3 KENDİMİBİRAZ KAPTIRIRIM BİRİSİ KAPIYI AÇINCAKİ O ANKİ AKSİYONU COD DAN BİLEALMIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamilla14

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @SworderDante Bilgisayarın içinde değil dışındaki durumlardan bahsediyorduk donanımsal veya çevresel durumlar

Orijinalden alıntı: DarkAssassin

@SworderDante Bilgisayarın içinde değil dışındaki durumlardan bahsediyorduk donanımsal veya çevresel durumlar

Alıntıları Göster
    korku oyunu aynarken bilgisayarımın yanı başındaki dikiz aynasın da kendimi görmem
    kendimden korkuyorum ya

Orijinalden alıntı: DarkAssassin

Alıntıları Göster
    Ailemin başımda dır dır etmesi

-PlayStation-
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMER981

Ailemin başımda dır dır etmesi

Alıntıları Göster
    Nişanlımın yarın sınav var biraz çalış diyerek final ve vize haftalarında olmadığımızda bile "hayali bahanelerle" başımın etini yemesi üzerine bir son bulması için istemeye istemeye ekranı karartıp sesi kısarak en fazla 5 dk pc'den ayrılışımdır. Yoksa kalkmam ben! Dururum, oynarım arkadaş! Yeter!

Origin İD : firlame33
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuatKamis

Nişanlımın yarın sınav var biraz çalış diyerek final ve vize haftalarında olmadığımızda bile "hayali bahanelerle" başımın etini yemesi üzerine bir son bulması için istemeye istemeye ekranı karartıp sesi kısarak en fazla 5 dk pc'den ayrılışımdır. Yoksa kalkmam ben! Dururum, oynarım arkadaş! Yeter!

Alıntıları Göster
    mw2 de bomba atarken ölmek :D

Orijinalden alıntı: Azkaban

mw2 de bomba atarken ölmek :D

Alıntıları Göster
    battlfield da birini tararken birden sniper la beynime mermi yemek küfretmek dikkatimi dağıtıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Perseus| -- 24 Ocak 2012; 13:33:27 >

Orijinalden alıntı: |Perseus|

battlfield da birini tararken birden sniper la beynime mermi yemek küfretmek dikkatimi dağıtıyo

Alıntıları Göster
    Fifa 12'de kariyer mod'da çok iyi oynadığım halde son dakikada gol yiyerek maçı kaybettiğim anda bütün sinir hücrelerim harekete geçiyor. :)

Orijinalden alıntı: simos35

Fifa 12'de kariyer mod'da çok iyi oynadığım halde son dakikada gol yiyerek maçı kaybettiğim anda bütün sinir hücrelerim harekete geçiyor. :)

Alıntıları Göster
    Herhangi bir korku oyunu oynarken kapının açılması ve çalması işte o an sandalyemden fırladığım andır
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.