Bildirim
Bilgisayar başında farkettiğiniz an sizi harekete geçiren olay
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim korku oyunu oynarken arkamda sanki birşey varmış gibi hissetmem (şu anda hissediyorum) ve o anda bi anda telaşa kapılmam _____________________________ -
Dead Islandı 2+1 de oynarken sorun yoktu 5+1 ses sistemi alınca sesin nereden geldiğini anlamak babıyla iyice dinlerken yanıma birden zombi geldiğinde az zıplamadım koltuktanquote:
Orijinalden alıntı: merto98
Benim korku oyunu oynarken arkamda sanki birşey varmış gibi hissetmem (şu anda hissediyorum) ve o anda bi anda telaşa kapılmam
_____________________________ İntel Core i5 12400 with Xigmatek Gaia | Msi Suprim 3070 8 GB | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz -
Üstümde çeket varken veya giydiğim kıyafetin elime yakın olan bölümü ıslakla bilgisayar kullanamam :Dquote:
Orijinalden alıntı: devrimdoga
Dead Islandı 2+1 de oynarken sorun yoktu 5+1 ses sistemi alınca sesin nereden geldiğini anlamak babıyla iyice dinlerken yanıma birden zombi geldiğinde az zıplamadım koltuktan
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamsmonke -- 24 Ocak 2012; 1:13:45 >_____________________________ -
Sanki arkadan bi gölge dokunuyomuş gibi hissediyorum bazenquote:
Orijinalden alıntı: devrimdoga
Dead Islandı 2+1 de oynarken sorun yoktu 5+1 ses sistemi alınca sesin nereden geldiğini anlamak babıyla iyice dinlerken yanıma birden zombi geldiğinde az zıplamadım koltuktan
Alıntıları Göster
Alıntıları Göster
_____________________________ Cryengine 3 Amateur developer.
https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
*Model design.
*Map design.
*Concept design.
-
Gece internette gezinirken saçma sapan reklamların bi anda bağırması beni baya zıplatıyorquote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
mw3 te aniden dusmanın odak noktamın harıcınde fırlayıp benı oldurmesı ırkıyor bazen.devamlıda degıl yanı,uyusuk uyusuk oynadıgım zamanlar
Alıntıları Göster
_____________________________ Eğer iyi bir çocuk olursanız belki bir gün şirinleri bile görebilirsiniz..
-
koca bir bardak kolanın klavyeye dökülmesi, yani baya bi dikkatimi çekiyor :)quote:
Orijinalden alıntı: MonKyKiLLeR
Gece internette gezinirken saçma sapan reklamların bi anda bağırması beni baya zıplatıyor
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: razz_raziel
koca bir bardak kolanın klavyeye dökülmesi, yani baya bi dikkatimi çekiyor :)
canım kola çekti şöyle soğuk soğuk en büyük bi bardağa konmuşundan boğaz yaka yaka geçeninden (bu aralar saglıklı beslenme olayına girdim galiba ondan dolayı bu kadar çok çekti) ama olaydıda bi yakaydı boğazımı nolurdu_____________________________ -
pc nin başına büyük bi şevkle oturup da pc nin açılmaması varyaaa bütün katil duyularımı harekete geçiriyorquote:
Orijinalden alıntı: RaiTaR0quote:
Orijinalden alıntı: razz_raziel
koca bir bardak kolanın klavyeye dökülmesi, yani baya bi dikkatimi çekiyor :)
canım kola çekti şöyle soğuk soğuk en büyük bi bardağa konmuşundan boğaz yaka yaka geçeninden (bu aralar saglıklı beslenme olayına girdim galiba ondan dolayı bu kadar çok çekti) ama olaydıda bi yakaydı boğazımı nolurdu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 24 Ocak 2012; 2:06:44 >_____________________________
ATEŞ YAŞAMDIR
-
quote:
Orijinalden alıntı: wichtking
pc nin başına büyük bi şevkle oturup da pc nin açılmaması varyaaa bütün katil duyularımı harekete geçiriyor
bu sorunu az yaşamadım değil
_____________________________ -
OYUN OYNARKEN ÖZELLİKLE MW3 KENDİMİBİRAZ KAPTIRIRIM BİRİSİ KAPIYI AÇINCAKİ O ANKİ AKSİYONU COD DAN BİLEALMIYORUMquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FD9F31C06quote:
Orijinalden alıntı: wichtking
pc nin başına büyük bi şevkle oturup da pc nin açılmaması varyaaa bütün katil duyularımı harekete geçiriyor
bu sorunu az yaşamadım değil
Alıntıları Göster
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
@SworderDante Bilgisayarın içinde değil dışındaki durumlardan bahsediyorduk donanımsal veya çevresel durumlarquote:
Orijinalden alıntı: Kamilla14
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
_____________________________ -
korku oyunu aynarken bilgisayarımın yanı başındaki dikiz aynasın da kendimi görmemquote:
Orijinalden alıntı: DarkAssassin
@SworderDante Bilgisayarın içinde değil dışındaki durumlardan bahsediyorduk donanımsal veya çevresel durumlar
Alıntıları Göster
kendimden korkuyorum ya_____________________________ -
Ailemin başımda dır dır etmesiquote:
Orijinalden alıntı: DarkAssassin
@SworderDante Bilgisayarın içinde değil dışındaki durumlardan bahsediyorduk donanımsal veya çevresel durumlar
Alıntıları Göster
_____________________________ -PUSH THE BOUNDARIES OF PLAY-
-PlayStation- -
Nişanlımın yarın sınav var biraz çalış diyerek final ve vize haftalarında olmadığımızda bile "hayali bahanelerle" başımın etini yemesi üzerine bir son bulması için istemeye istemeye ekranı karartıp sesi kısarak en fazla 5 dk pc'den ayrılışımdır. Yoksa kalkmam ben! Dururum, oynarım arkadaş! Yeter!quote:
Orijinalden alıntı: GAMER981
Ailemin başımda dır dır etmesi
Alıntıları Göster_____________________________ Hırsız yaratmak için önce bir "sahip" yaratın, suçlu yaratmak için ise "kanunlar" koyun.
Origin İD : firlame33 -
mw2 de bomba atarken ölmek :Dquote:
Orijinalden alıntı: FuatKamis
Nişanlımın yarın sınav var biraz çalış diyerek final ve vize haftalarında olmadığımızda bile "hayali bahanelerle" başımın etini yemesi üzerine bir son bulması için istemeye istemeye ekranı karartıp sesi kısarak en fazla 5 dk pc'den ayrılışımdır. Yoksa kalkmam ben! Dururum, oynarım arkadaş! Yeter!
battlfield da birini tararken birden sniper la beynime mermi yemek küfretmek dikkatimi dağıtıyoquote:
Orijinalden alıntı: Azkaban
mw2 de bomba atarken ölmek :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Perseus| -- 24 Ocak 2012; 13:33:27 >_____________________________ -
Fifa 12'de kariyer mod'da çok iyi oynadığım halde son dakikada gol yiyerek maçı kaybettiğim anda bütün sinir hücrelerim harekete geçiyor. :)quote:
Orijinalden alıntı: |Perseus|
battlfield da birini tararken birden sniper la beynime mermi yemek küfretmek dikkatimi dağıtıyo
Herhangi bir korku oyunu oynarken kapının açılması ve çalması işte o an sandalyemden fırladığım andırquote:
Orijinalden alıntı: simos35
Fifa 12'de kariyer mod'da çok iyi oynadığım halde son dakikada gol yiyerek maçı kaybettiğim anda bütün sinir hücrelerim harekete geçiyor. :)
Alıntıları Göster
_____________________________ STAR WARS
Benzer içerikler
- klan isimleri
- super mario odyssey pc
- hoşkin nasıl oynanır
- eski internet kafe oyunları
- tomb raider türkçe yama
- call of duty modern warfare 2 kaç gb
- steam fps gösterme
- multiplayer oyunlar
- online korku oyunları mobil
- hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler