Şimdi Ara

Bilgisayar başında farkettiğiniz an sizi harekete geçiren olay (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: IsmailCem

Crysis2 de multi oynarken ölünce ettiği küfürü annem duymasın diye hoparlöre attığım tekme çok ekşın doluydu

Zaten imzana bakılırsa hoparlörü çoktan parçaladın

Hs yiyince kasktan çıkan ses çok deli bişey bazen hoplatıyor insanı o zamanda ekrana tekme atasım geliyor ama o kadar güven özveri ve tecrübem yok

• Birazdan sabah ezanının okunacak olmasını farketmem acilen oyunu kapatım dişlerimi fırcalayıp yatmam. Ezandan sonra uyursam uyku kalitesi düşüyor.

Orijinalden alıntı: Chidori

Birazdan sabah ezanının okunacak olmasını farketmem acilen oyunu kapatım dişlerimi fırcalayıp yatmam. Ezandan sonra uyursam uyku kalitesi düşüyor.

Aha, aynı ben.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

CSSde çok sessiz bir ortamda aniden yediğim HS ile sandalyeden düşecek kadar geriye fırlamam

Çaaattt diye bir ses çıkıyor ki bilen bilir. Bir de kulaklık varsa kalbin küt küt atıyor bir süre

Kulaklıkta açarsın sesi iyice, adam ve sen hayatta kalmışsınızdır sadece.Shifte basıp yavaş yavaş yürürken adamın ayak sesini duymaya çalışırsın.Arkandan yavaş yavaş shifte basarak yaklaşan düşmanı farketmenin imkanı yoktur.AK-47 ile kafana çaaat diye kalashnikov'un o gür sesiyle mermiyi bir geçirir ki sanki oyunda değil gerçek hayatta yemişsindir mermiyi kafana...

Bu da böyle bir anımdır

• Elektrikler gidip geliyordu bilgisayar masasına mum koydum mum yakılı duruyordu elektrik aniden gidince muma elim çarptı ve monitörü açınca o mumları görünce öyle bir sövdümki muma :D
  • sağ elimde iki parmağım arasında sigara varken aynı anda mouse kullanarak BF3 atıyorsam, ani bir mouse hareketiyle elime inen kızgın sigara külünün verdiği yanma hissi beni mouse u fırlatma + kendimide koltuktan fırlatma gibi bi aksiyona sokar :D

bundan daha aksiyonlusunu yaşamadım , ama bunu günde 2-3 kere yaşıyorum :D

dolayısıyla sniper takılanlara tavsiyem , sigaranızı küllüğe koyun :D
    aha ben pustum geleni indirirken sigaramı içerim sonra aksiyona devam ederim diye düşünmeyin, bilinçlenelim yani :P
  • Açık unuttuğum tuvalet ışığını kapatmak

Call of Duty 4 - Modern Warfare oynuyordum. Hangi bölüm hatırlamıyorum ama bir bölümde hiç beklemediğim ve biraz uykulu olduğum bir anda sanırım Captain Price "Ambush !!" (Türkçe: Pusu) diye bağırıyor ve bombalar patlıyor her şey birbirine karışıyordu. O anda evde tek olduğumu sandığım için midir bilemem ama aniden tak diye kapıyı açıp elinde meyve suyuyla odama giren teyzeme kendimi kaybedip aniden "Teyze, pusuuu !!" diye bağırdıktan sonra kendimi yere atmam ve her şeyden habersiz teyzemin elindeki meyve suyunu düşürmesini hala hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: mutlik48

Sürekli olan bir şey değil ama bir anımı anlatayım:

Call of Duty 4 - Modern Warfare oynuyordum. Hangi bölüm hatırlamıyorum ama bir bölümde hiç beklemediğim ve biraz uykulu olduğum bir anda sanırım Captain Price "Ambush !!" (Türkçe: Pusu) diye bağırıyor ve bombalar patlıyor her şey birbirine karışıyordu. O anda evde tek olduğumu sandığım için midir bilemem ama aniden tak diye kapıyı açıp elinde meyve suyuyla odama giren teyzeme kendimi kaybedip aniden "Teyze, pusuuu !!" diye bağırdıktan sonra kendimi yere atmam ve her şeyden habersiz teyzemin elindeki meyve suyunu düşürmesini hala hatırlıyorum.

koptum kardeşim

tuvalet ışığını açık unutmak ta güzel.

en çok sinir olduğum şey ise bir arkadaşın olduğu gibi taraya taraya öldüğüm adamın crysis 2 de gelip beni tek mermiyle öldürebilmesi. ayrıca gizlilik le giderken birinin snipte 200 m mesafeden tak diye indirmesi
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***

• Multiplayer oyun oynarkan öldüğümde arkamı dönüp yatağımı yumruklamam ve o anda sövmem
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.