2010'da Öss'ye gireceklerdenim ve maalesef 3 yıldır şu illete saplanıp kalmış bulunmaktayım. Özellikle eve internet geldiğinden beri tam bir "pckeş" olmuş durumdayım. Çalışmalarıma şimdiden başlamam gerektiğinin farkındayım ancak her gün 1. önceliğim kasanın power tuşuna basmak oluyor. Bu konuda neler önerebilirsiniz?
ölmeden kurtulamazsın
irade ha nasıl geliştirirsin iradeni sıkılacaksın unutma emek olmadan yemek olmaz hergün aynaya bakıp o illeti yenebilirim diyeceksin yada gitar falan alacaksın yani ekrana bakmadığın bi aktiviteyi yapacaksın onun yerine
Hiçbir şey. Bilgisayarı topla kapat kimse kullanmasın evde. Çok ihtiyacın olduğunda bile yanında olmasın. Ancak o şekilde. Güçlü irade ister
monitörünün hemen arkasına devamlı göreceğiniz bir yere bir poster gibi bir şey asın. "ÇALIŞSANA HAYVAN" yazsın üzerinde
işe yarıyor..
hepsi yalan yok girmem yok şifre koydururum babama falan biz de geçtik o yollardan traş hepsi
kaldırıcan o pc yi evden çözüm budur.
Evet kaldir bende baya bi giriyodum gecen sene oss icin kaldirdim baslarda zor oluo ama 1 ay sonra aklina bile gelmio
Pc yi kaldır bi tane de manita yap unutursun bi süre :D
ramini sök annene ver saklasın
quote:
ramini sök annene ver saklasın
Harikasın ya ama zor iş ya ben tv izleyemiyorum gibi bişe izlesemde çok az şeyi takip ediyorum yanımda tv açık çalışıyor ama umrumda değil birde herşeyin yalan dolan olması yapacak pek bişe bırakmıyor pc den başka tabi kendim için bu olay öğrenci değilim çalışmam gereken bir sınavım yok olsa başka olurdu galiba
Pc'yi kaldırmak en matıklısı (aslında sadece interneti kaldırsam da yeter, pc'min başka bir işe yaradığı yok zaten) ancak bunu hemen şimdi yapsam bile bu sıcaklarda tüm gün çalışamayacağım için yine bolca boş vaktim olacak ve bunu şey ile değerlendirmek şeyy, kem küm ... off neyse ya kaldırıp şunu kurtulayım da boş vaktimi resim yaparak, kitap okuyarak vs.. geçireyim, bari kültürüm artsın
quote:
monitörünün hemen arkasına devamlı göreceğiniz bir yere bir poster gibi bir şey asın. "ÇALIŞSANA HAYVAN" yazsın üzerinde
işe yarıyor..
Gerçekten işe yarayabilir
interneti kapattır.
Bence sen pc ni bir başka tanıdığına filan ver çünkü pc nin evde olduğunu bildiğin sürece yine unutur açarsın.Sonuçta geleceğinle alakalı bir sınava gireceksin bence bu dediğimi yap
valla bi süre sonra sıkıyor yav benki 16 snedir kullanıyom artık açtığımda ekrana bakıyom arada bi böle yapcak bişe bulamıom o yüzden sende öle yap deki ulen ne işe yarıyo bu beynini bu makinaın bi işe yaramadığına ikna et ki oda başka şeleree yönelmeni sağlasın anladıysan süper
quote:
Orjinalden alıntı: Duck_And_Run
valla bi süre sonra sıkıyor yav benki 16 snedir kullanıyom artık açtığımda ekrana bakıyom arada bi böle yapcak bişe bulamıom o yüzden sende öle yap deki ulen ne işe yarıyo bu beynini bu makinaın bi işe yaramadığına ikna et ki oda başka şeleree yönelmeni sağlasın anladıysan süper
Dersler başlasın..herkesin eşşek gibi çalıştığını görünce pc tv falan unutuluyo..
quote:
Orjinalden alıntı: Duck_And_Run
quote:
Dersler başlasın..herkesin eşşek gibi çalıştığını görünce pc tv falan unutuluyo..
Evet, aynen öyle oluyor fakat 'erken kalkan yol alır' demişler. Benim derdim bir an önce başlayabilmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme