Şimdi Ara

Bilgisayar alsam zararıma mı olur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanki bütün gün sürekli ders çalışıyormuşsun gibi yazmışsın ayrıca 10.sınıf rahat bir sınıf şimdiden derslerinle ilgili kaygılanırsan sıkıntı büyük

• atabeyefe kullanıcısına yanıt
    Şuan tüm gün çalışmıyorum tabi, ancak ilerde var olan çalışma zamanımı da etkilemesinden korktuğum için danışmıştım ve maalesef çok fazla takıyorum ve kaygılanıyorum.
  • Bence geç bile kalmışsın. Bu yaşında aktif olarak pc bilmen lazım çoktan. Telefonda bağımlılık yapan bir ton oyun var onlara bağımlı olmadıysan bilgisayara da bağımlı olmazsın.
  • Al, geç bile kalmışsın. Günümüzde her şey bilgisayarla oluyor. Üniversiteye az biraz da olsa bilgisayar bilgisi olmadan gidersen pişman olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 10 Şubat 2021; 21:1:31 >
  • sorupcıkıcam S kullanıcısına yanıt

Benim okulumda hem ilk 5-10k yapıp hem de csgo'da global olanlar, lol'de lig kasanlar falan vardı. Adam oyun oynayarak sabahlıyor ama ertesi gün sınavda 140-150(eskiden 160 soruydu) net yapıyor. Düzenli çalışan her türlü yapar, bilgisayar oynamayarak pek bir şey elde edemezsin. Tam tersine zihnini bir şekilde rahatlatman lazım. Stres kısmına gelirsek, sen elinden geleni yaptığına kendini ikna edersen zaten başta kendin olmak üzere kimseye mahcup olmazsın.

• Paran yoksa yüksek fiyatlı alma şu an çok pahalı. Orta düzeyde almanı öneririm.
  • AnimeLover2000 A kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bilgisayar oyunu ile telefon oyunlarını bir tutmak garip geldi ama haklı olabilirsiniz. Tesekkurler
  • sorupcıkıcam S kullanıcısına yanıt
    Telefonla tuvalette, derste, arabada her yerde oyun oynayan , saatlerce fortnite, pubg, candy crush ile zaman öldüren Sürüyle insan var. Sosyal medya kullanımı da cabası. O nedenle pc daha güvenli bence
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Zaten önceden kötü de olsa bilgisayarım vardı o yüzden bilgisayar bilgim var yani. Teşekkür ederim.
  • AnimeLover2000 A kullanıcısına yanıt
    Aslında o yönden çok haklısınız telefon bağımlılığı daha kötü her yerde her an kullanıyoruz.
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Yok zaten şuan aşırı bir bütçe ayırmayacağım eğer alıorsam 3.9k hazır sistem almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Flash player kaldırıldı bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: kargalumba

Flash player kaldırıldı bu arada..

yani?

açamayacağı anlamına mı geliyor?

ne demek istiyorsun?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.