Şimdi Ara

Bilgisayar almak mı beklemek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.Sistemim hazır ama sizlere sorum olacak? Almak mı beklemek mi? Şimdi 29 Ekim de bi %30 indirim yapsalar ozamana kadar dolarda düşse misal şuan 2500 olan pc yi ozaman 2000-2100 e alabilirim.Sizce ne yapayım?

• Eger cok sıkıntiya sokucaksa bence biraz bekleyin dolarin dusmesini bi umut ama dolar dusermi artar mi orasi mechul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna beklemeyin ben dolar 1.82 iken diyordum "Bi on kuruş düşsede sistemi toplasam" diye. Birde doların şuanki haline bak 2.05 TL Ekonomistler önümüzdeki 6 ayda doların düşmeyeceğini söylüyorlar. Muhtemelen USA Mısır' a girer savaş çıkar bi 50 kuruş daha artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofiman -- 16 Eylül 2013; 1:45:56 >
  • %30 indirimi sanmıyorum 29 ekim de yapcaklarını ama beklemekte fayda bayramda bekledık yapmadılar vatan kaçıncı yaşına gırdı bılmıyorum ama o zaman yaptılar arkadan 2 3 hafta sonra bidaha %30 indirim yaptılar bu 2 sınden oncede baya yapmıslardı su aralar yok gibi ama beklemekte fayda var nede olsa 29 EKİM ''CUMHURİYE BAYRAMI''
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1724950

%30 indirimi sanmıyorum 29 ekim de yapcaklarını ama beklemekte fayda bayramda bekledık yapmadılar vatan kaçıncı yaşına gırdı bılmıyorum ama o zaman yaptılar arkadan 2 3 hafta sonra bidaha %30 indirim yaptılar bu 2 sınden oncede baya yapmıslardı su aralar yok gibi ama beklemekte fayda var nede olsa 29 EKİM ''CUMHURİYE BAYRAMI''

aynen bende o yüzden beklemeye karar verdim 1 ay daha beklerim ne olcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoijkST

selam arkadaşlar.Sistemim hazır ama sizlere sorum olacak? Almak mı beklemek mi? Şimdi 29 Ekim de bi %30 indirim yapsalar ozamana kadar dolarda düşse misal şuan 2500 olan pc yi ozaman 2000-2100 e alabilirim.Sizce ne yapayım?

yıl sonunda büyük bir şok olmazsa dolar 1.92-1.95 seviyelerinde bekleniyor, ama tabi belli olmaz bu hiçbir zaman %30 indirim ufak ihtimal Kurban Bayramı'nda da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.