Şimdi Ara

Bilgisayar alacağım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir laptop arayışına çıktım,hazırda monsternotebook yaz indirimi yapmış. ! Alacağım pc birazda olsa ucuzladı şimdi bilgisayar hakkında pek bilgim yok doğrusu,bu bilgisayar ile oyun oynayabilirmiyim en iyi oyunları ultra grafikte oynamak istiyorum.Farklı bilgisayar önerileriniz var ise onlarıda alabilirim sadece dizüstü olucak her zaman oyun oynayacağım bilgisayar ile.Bu bilgisayar ile Arma3 veya GT 5 oynayacağım bilginize.

Monster Tulpar T5

• quote:

Orijinalden alıntı: meteoffical

Merhaba arkadaşlar,
    Yeni bir laptop arayışına çıktım,hazırda monsternotebook yaz indirimi yapmış. ! Alacağım pc birazda olsa ucuzladı şimdi bilgisayar hakkında pek bilgim yok doğrusu,bu bilgisayar ile oyun oynayabilirmiyim en iyi oyunları ultra grafikte oynamak istiyorum.Farklı bilgisayar önerileriniz var ise onlarıda alabilirim sadece dizüstü olucak her zaman oyun oynayacağım bilgisayar ile.Bu bilgisayar ile Arma3 veya GT 5 oynayacağım bilginize.

Monster Tulpar T5

Bu pc ile hersey yaparsin. Merak etme. 970m daha ne olsunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstüne biraz daha koyup 980m li Victor p700 alabilirsin heleki ekran kartının değiştirilebilir olması şahane bi olay bi bak derim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar alıcam ama?
    17 yıl önce açıldı
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.