Şimdi Ara

Bilgisayar açtığımda 1 sn sonra kapanıyo hemen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarı açınca 1 sn güç geldikten sonra kapanıyor. Donanımı komple çıkardım çalıştırdım düzeldi. Tekrar taktım çalıştı. Ama kasayı hareket ettirince tekrar gitti. Sonra yine donanım parçalarını güç kabloları IDE ler hepsini çıkardım bu defa yine aynı sorun 1 sn açık hemen kapanıyor.

Bi ara power kablosunu arkadan çıkarıp taktım düzeldi. Kasayı hareket ettirince tekrar gitti.

Bir türlü anlamadım

Makina P4 3.0 , 330 W PSU, 512 MB Ram,diğerleri onboard.

Sorun ne olabilir sizce.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• güç kaynağında problem olabilir
  • güç kaynağından önce bi kablolarına bak bence
  • Bi yerde temassızlık var.
    Bulmaca sevmiyorsan sevmeye başlasan iyi olur.

Bulmacanın ödülüde çalışan bi bilgisayar.

Allah kolaylık versin.
  • kısa devre olabilir kasada bu yuzden oluyordur tahminimce. olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaoxin -- 24 Haziran 2006; 19:25:32 >
  • KArdeş senin ki apacık ortada güç kaynağımda sorun var aama bende de var bu kapanma işi ilk defa başıma geldi.Şimdilik bişe yok bekliyorum kapanırsa geri ne yapacam diye aslında güç kaynağından başka da hiç bir donanım aygıtında bu hata için sorun arayamıyorum şimdilik yada başka bilgim yok. Donanımla aygılarıyla ilgisi ne olurki başka
  • Yaz sıcaklarıyla beraber forumda bu tür topic açan kişi sayısı arttı dikkat ederseniz -ki bunlardan biride benim.Söylenen olması muhtemel sebeplerden sadece biri bence.işlemci sıcaklığı ve işlemcinin bozulmadığından emin olmaktan başlarsan için daha rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsyn_tr

Yaz sıcaklarıyla beraber forumda bu tür topic açan kişi sayısı arttı dikkat ederseniz -ki bunlardan biride benim.Söylenen olması muhtemel sebeplerden sadece biri bence.işlemci sıcaklığı ve işlemcinin bozulmadığından emin olmaktan başlarsan için daha rahat olur.

İşlemci daha 1.saniyede ısıdan sistemi kapatıyorsa (ki bana öyle değil gibi geliyor) durum zaten çok vahim.
    Ama bence PSUdan kaynaklanan bir problem bu.
    Zaten şunu düşünün arkadaşlar, kasayı alıyoruz PSU falan içinde, ortalama 40-70 YTL. Ama sadece eli yüzü düzgün bir PSU almaya kalksanız 70-80 YTLden başlıyor.Yani kullandığımız kasalarla gelen PSUlar genellikle çok uyduruk.Ve çoğu zaman da ilk sorun çıkaranlar onlar oluyor.
    Hatta birçok kilitlenme-resetleme v.b. sorunlar aslında PSU kaynaklı, insanlar PC açılıp Win başlayınca PSUyu sağlam kabul ediyorlar ve bu çok büyük bir yanılgı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.