Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor, OC sonrası latency problemi oluştu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma çok ufak çapta bir OC uygulamak istedim deneme amaçlı. İşlemciyi 2,0 GHz'den 2,1'e yükselttim sorun olmadı. Ram ayarlarına girip latency kısmını 2,5'e getirmek istedim. 3,0-2,5-2,0 vardı. Düşük olunca daha iyi olacağını okumuştum. Bunu yapıp kaydedip çıktıktan sonra bilgisayar açılmadı ve uzun uzun biiip şeklinde ötmeye başladı. Kapatıp açtım fakat sonuç değişmedi. Ekrana görüntü gelmiyor ve ötüyor bilgisayar. Voltaj ayarlarına falan en ufak müdahalede bulunmadım bu arada. Sizce bilgisayarı mahvetmiş olma ihtimalim var mıdır? Ya da ram'i? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Bülent ORTAÇGİL
  • biip sesi bazen kartlardan biri felan tam oturmadığında çıkıyor.
    ram leri anakartı felan doğru taktığına emin ol. bios ayarları def. yap dene bi bakalım...

donanıma bi zarar gelmiş olacağını sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 16 Mart 2009; 23:22:42 >
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • Teşekkürler arkadaşlar. Aşağıda belirtmiştim ayrıca. Sorun çözüldü.

http://forum.donanimhaber.com/m_30450217/tm.htm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.