Şimdi Ara

Bilgisayar Açılınca Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Önce Herkese İyi günLer Benim 'Masaüstü' Bilgisayarımdan Şöyle Hata Alıyorum.!!

Bios ile İlgili bir sorun veriyor ama Düzeltemedm gitti.!
    Bios Resetledim 1-2 dakika çıkarttım taktım aynı hata devam etti.

Anakartımın Modeli : Asus P5KPL-Am se

Şöyle Bir Yazılar Çıkıyor :

Boot Block Coompatible Version Ver. 006
    Please do NOT insert any disc into CD-ROM or Floppy driver
    if you want to recovery wirh an USB device
    Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery...
    Checking for CD-ROM...
    CD-ROM not found!
    Checking for USB Device...
    Usb Device not found!
    Checking for CD-ROM...
    CD-ROM not found!
    Chechking for USB Device...
    Usb Device not found!
    Checking for CD-ROM...
    CD-ROM not found!
    Usb Device not found!
    Checking for CD-ROM...
    CD-ROM not found!
    Usb Device not found!

________

Arkada Siyah Ekran Tek Bu Yazılar Var Başka bir Yazı Gözükmüyor.
    Bios Ayarlara Girilmiyor .
    Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim.!

• Ana karta takılı olan kabloları kontrol edin.
  • Selam
    Bu yazıları gördüğünüze göre @Bios çalışıyor demektir! Ama @Bios'a girememeniz ilginç doğrusu..
    Bilgisayarı açtığınızda sürekli DELETE tuşuna basın bakalım ne olacak? Ayrıca @Bios sürümünüz çok eski kardeş. Bu anakart için, 26.08.2010 tarihli 0701 @Bios sürümü mevcut. Güncellemeniz tavsiyem olacaktır.

Aşağıdaki linkten anakartınızla ilgili, uygun sisteminizi seçerek tüm sürücülerinizi indirebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

Not: @Bios pilini de gözden geçirmeniz veya yenisini takmanız daha sağlıklı olacaktır.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPL_SE/#download

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bu yazıları gördüğünüze göre @Bios çalışıyor demektir! Ama @Bios'a girememeniz ilginç doğrusu..
    Bilgisayarı açtığınızda sürekli DELETE tuşuna basın bakalım ne olacak? Ayrıca @Bios sürümünüz çok eski kardeş. Bu anakart için, 26.08.2010 tarihli 0701 @Bios sürümü mevcut. Güncellemeniz tavsiyem olacaktır.

Aşağıdaki linkten anakartınızla ilgili, uygun sisteminizi seçerek tüm sürücülerinizi indirebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

Not: @Bios pilini de gözden geçirmeniz veya yenisini takmanız daha sağlıklı olacaktır.

yardımınız için teşekkürler Bu anakart için, 26.08.2010 tarihli 0701 @Bios sürümü mevcut.indirdim bilgisayar acılmadıgı için flash bellegin içine attım ama tanımadı nasıl yapıcam onu bilmiyom işte bios pilinide degiştirdim ama yine aynı sürekli DELETE tuşuna basın bakalım ne olacak içbirşey olmuyor aynı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikkat_bengeldim_ -- 19 Eylül 2011; 14:03:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dikkat_bengeldim_

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam

Kolay gelsin.

yardımınız için teşekkürler Bu anakart için, 26.08.2010 tarihli 0701 @Bios sürümü mevcut.indirdim bilgisayar acılmadıgı için flash bellegin içine attım ama tanımadı nasıl yapıcam onu bilmiyom işte bios pilinide degiştirdim ama yine aynı sürekli DELETE tuşuna basın bakalım ne olacak içbirşey olmuyor aynı yine

Selam
    @Bios'a girdiğinizde üstte Tools diye bir menü var mı?
    Varsa, oraya girin ve oradaki yazılanlardan hangisi @Bios güncellemesi ile ilgili ise, ona girin ve mevcut flash belleğinizdeki sürümü göstererek update yapın.

Bilmiyorsanız bence hiç uğraşmayın. Zira çok riskli iştir ve bir bilene yaptırın. Elektrik kesilme gibi bir durum olursa, işte orada sizin yapacağınız hiç bir şey kalmayacaktır. Buna göre size servis yolu gözükecektir.
    Kolay gelsin..

NOT: @Bios update menüsünde, aşağıdaki resimde olduğu gibi bir menü elde etmeniz gerekiyor.
    Resim temsilidir.

Bilgisayar Açılınca Siyah Ekran Sorunu

• Konu Güncel Yardım pLs :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.