Şimdi Ara

Bilgisayar Açılınca Kendiliğinden İnt. Sitesi Açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DireksiyonlaMaçYapanAdam kullanıcısına yanıt
    bu tarz programlar aslında 3-4 gruba ayrılıyor. sadece bulup sildim diyip silmeyen. hiç bulamayan gibi... yani bu tarz uygulamalarda 2-3 sene önce kendisini zararlı olarak algılayanlar vardı. hatta çok kullancı tarafından kullanılan güvenilen bir antivirüs programı 4-5 sene önce kendisini virüs olarak algılıyordu... o zamandan beri bu tür uygulamalara pek güvenim yok genelde manuel olarak temizleirm. size hiç bir şey yapmamış gibi geliyorsa yapmamış olma ihtimali yüksek.
  • xXxCooLxXx kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamı önerirsin hocam ? Format ve sonrasıyla uğraşmak istemiyorum. Bide bilgisayarımdaki bilgilere herhangi bi ulaşım söz konusu olur mu ?
  • avira yükle taratınız windows 7 defender diye saçma bir şey yapışmıştı açılışta çalışmaktaydı engellenemiyordu sorunu çözdü
  • DireksiyonlaMaçYapanAdam kullanıcısına yanıt
    aktif olan otomatik olarak açılan uyguaları gözden geçirmek lazım. içerik trojen tarzı içerik ise verilerine ulaşma ihtimaller söz konusu olabilir.
    pm gönderdim kontrol edin.
  • Benim de pc açıktı, dışarıdan geldim şimdi şifreyi girdim ve açtığımda stabgames.org açılmış bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

Benim de pc açıktı, dışarıdan geldim şimdi şifreyi girdim ve açtığımda stabgames.org açılmış bende de.

xXxCooLxXx hocamın önerisiyle combofix kullandım. Şu anda bi sorun gözükmüyor. Başka programlar bende bir işe yaramadı.
  • Teşekkürler hocam, ben de yaptım. Şu an normal gibi.
  • denemediğim malware adware programı kalmamıştı resmen.
    gmagames.com diplodoks vs. gibi sitelere giren bi sinir bozucu reklam zararlısı için son 2-3 gündür sinir eden bu virusu kaldırmak için tek çözüm buldum.

başlat/çalıştır "regedit.exe"
    başlat "regedit"
    yazıp registry de aşağıdaki klasorleri bulup içinde "dipladoks.com,gmagames.com" vs. yazılı internet sitesi içeren değerleri bulup siliyorsunuz.
    Hepsi bukadar.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

denemediğim malware adware programı kalmamıştı resmen.
    gmagames.com diplodoks vs. gibi sitelere giren bi sinir bozucu reklam zararlısı için son 2-3 gündür sinir eden bu virusu kaldırmak için tek çözüm buldum.

başlat/çalıştır "regedit.exe"
    başlat "regedit"
    yazıp registry de aşağıdaki klasorleri bulup içinde "dipladoks.com,gmagames.com" vs. yazılı internet sitesi içeren değerleri bulup siliyorsunuz.
    Hepsi bukadar.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    hocam elinize sağlık, bu durumdan bende muzdariptim, sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

hocam elinize sağlık, bu durumdan bende muzdariptim, sorun çözüldü.

Alıntıları Göster
    inanırmısın bunları yapana kadar denemediğim malware programı kalmadı.
    1 hafta boyunca programlar bunu siliyor bu tekrar geri geliyordu. 3 ayrı yerde kopyası var.
    Ayrıca kendini chrome kısayolunada koyuyor ona dikkat edin.
  • Arkadaşlar dipladoks.org sitesini kaldırmanın daha kolay bir yolunu buldum. Yukarda arkadaşın regedit anlatımıyla aynı aslında ama daha kolayı :)

1.Ccleaner'i açıyoruz.
    2.Araçlara giriyoruz.
    3.Başlangıçta sekmesine giriyoruz.
    4.Microsoft-dipladoks.org falan yazıyor, ona sağ tık yapıp regedit ile aç diyoruz.
    5.dipladoks.org yazan değeri sağ tık yapıp siliyoruz ve kurtuluyoruz.

Ccleaner ile yapmamızın sebebi, yukarda arkadaşın bahsettiği şekilde RUN klasörlerine girsek dahi dipladoks.org değerleri çıkmıyor. Yani bende çıkmadı. Ccleaner ile direk regedit ile aç diyerek değeri şak diye bulabiliyoruz...

Başlangıçta açılan diğer reklam sitelerini de bu yolla halledebilirsiniz. Kolay gelsin :)

MESAJ GÜNCELLEMESİ: ARKADAŞLAR. REGEDİT DİPLADOKS.ORG DEĞERİ GERİ GELDİ. SİLDİKTEN SONRA GERİ GELİYOR İLLET. HABERİNİZ OLSUN YİNE DE Bİ DENEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENPLS -- 26 Ocak 2019; 5:3:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.