bahsettiğim mesajlar kurslardan (dershane, sürücü kursu), otobüs şirketlerinden, havayolu şirketlerinden gelen bilgilendirme mesajları. turkcell kullanırken varan turizm ya da pegasus tan0 biletimi aldığımda numarama istediğim bilet bilgilendirme mesajları anında geliyordu. avea ya geçtikten sonra bunları alamıyorum. sürücü kursuna gitmiştim bir kaç öncesinde bana mesaj atamadıklarını çünkü telefonumun toplu mesajlara kapalı olduğunu söylediler.
avea müşteri hizmetlerine durumu anlattım fakat anlamış gibi görünmüyorlar, düzelttiklerini söylediler fakat hala aynı. bu tarz gönderilen bilgilendirme mesajlarını alamıyorum.
reklam mesajları kapalı, eskiden açıktı ve birşey farketmiyordu. dolayısıyla reklam mesajlarını kapatmamın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
böyle bir durum yaşayan oldu mu ? özellikle varan turizm gibi şirketlerden bilet bilgilendirme mesajı alırken ?