Şimdi Ara

BİLGİ YARDIM - Ödevler ve Sair- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gkhngkhn

Arkadaşlar 9. sınıf öğrencisiyim. Yıllık ödevimi fizik dersinden aldım. Hocamız bir kitap alıp tüm soruları çözmemizi ve 50 tanesini bilgisayarda slayt gösterisi olarak hazırlayıp getirmemizi ya da fizikle ilgili herhangi bir konuda bir proje ödevi hazırlamamızı istedi ama bu projenin basit bişey değil liselerin katıldığı bilişim fuarlarında gösterilecek kalitede bir proje olmasını istedi.

Projeyi seçersem herhangi bir projeyi oluşurmada yardım edebilecek biri var mı?

Yoksa kitap alıp soru çözücem en kolayı o.

Teşekkürler...

Arkadaşım sana şöyle biraz açıklayayım. Biliyorsun insan doğar büyür ve ölümü gelince de ölür. Hayatta yaptığımız herşey bu dünya için olmamalı. çünkü öbür taraf da var ve orada da lazım olacak şeyler var tabi bu ancak ve sadece iyi amel olur. bu dünya için de herşeyi yapacaksın yaşamak için hayatta kalabilmek için ama öbür dünya için de yarın ölecekmiş gibi hazırlığını yapacaksın. Yani iyi şeyler sevap ve iyi amel. inşallah biraz olsun yardımcı olabilmişimdir...

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhngkhn

Arkadaşlar 9. sınıf öğrencisiyim. Yıllık ödevimi fizik dersinden aldım. Hocamız bir kitap alıp tüm soruları çözmemizi ve 50 tanesini bilgisayarda slayt gösterisi olarak hazırlayıp getirmemizi ya da fizikle ilgili herhangi bir konuda bir proje ödevi hazırlamamızı istedi ama bu projenin basit bişey değil liselerin katıldığı bilişim fuarlarında gösterilecek kalitede bir proje olmasını istedi.

Projeyi seçersem herhangi bir projeyi oluşurmada yardım edebilecek biri var mı?

Yoksa kitap alıp soru çözücem en kolayı o.

Teşekkürler...

arkadaşım k.bakma yanlışlıkla sana attım bu cvp diğer arkadaş içindi
  • Einmal wollte ein Madchen sein Fahrrad anstreichen. Es hat grüne Farbe dazu genommen. Grün hat dem Madchen gut gefallen. Aber der groBe Bruder hat gesagt: " So ein grasgrünes Fahrrad habe ich noch nie gesehen . Du musst es rot anstreichen, dann wird es schön." Rot hat dem Madchen auch gut gefallen. Also hat es rote Farbe geholt und das Fahrrad rot gestrichen. Aber ein anderes Madchen hat gesagt: " Rote Fahrrader haben doch alle. Warum streichst du es nicht blau an?" Das Madchen hat sich das überlegt, und dann hat es sein Fahrrad blau gestrichen. Aber der Nachbarsjunge hat gesagt: "Blau? Das ist doch so dunkel. Gelb ist viel lustiger!" Und das Madchen hat auch gleich Gelb viel lustiger gefunden und gelbe Farbe geholt. Aber eine Frau hat gesagt: "Das ist ein scheuBliches Gelb! Nimm himmelblaue Farbe, das finde ich schön." Und das Madchen hat sein Fahrrad himmelblaue gestrichen. Aber da ist der groBe Bruder wieder gekommen. Er hat gerufen: " Du wolltest es doch rot anstreichen! Himmelblau, das ist eine blöde Farbe. Rot musst du nehmen, Rot!" Da hat das Madchen gelacht und wieder den grünen Farbtopf geholt und das Fahrrad grün angestrichen, grasgrün. Und es war ihm ganz egal, was die anderen gesagt haben.

ARKADAŞLAR BUNU BANA TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLECEK OLAN VAR MI?????????????? acilll

• saol
  • slm arkadaşlar, elinde akılcı ilaç kullanımı ile ilgili yapılmış bir araştırma yada kaynak olarak kullanabileceğim herhangi bir dökümanı olan var mıı
  • Arkadaşlar Polinomla uğraşan bilim adamlarını arıyorum. Bulabileceğim bi site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • http://www.cam.cornell.edu/left_side_files/thesis_titles.htm
    Bu sitede polinomla uğraşan bazı profesörlerin isimleri var.Aratıp bulabilirsin.Ayrıca hayatları hakkında bilgi istersen de googleda isimleriyle aratıp birşeyler elde edebilirsin diye düşünüyorum...Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YÜZSÜZ

slm arkadaşlar, elinde akılcı ilaç kullanımı ile ilgili yapılmış bir araştırma yada kaynak olarak kullanabileceğim herhangi bir dökümanı olan var mıı

Bu konu hakkında detaylı anlatımı olan bir döküman bende yok ama internetten bulduğum bazı yorumlar işine yarayabilir.Bunlara sende kendi yorumlarını eklersen eminimki üzerinde çalıştığın yazıyı hazırlayabilirsin...İşine yaraması dileğiyle.

http://www.saglikplatformu.com/haberler/Ayrinti.asp?HaberNo=3248

http://www.populermedikal.com/eczadol.asp

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=69927

• teşekkürler serhas, ben daha çok akademik bilgi istiyodum ama saol araştırdığın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: one_love

Einmal wollte ein Madchen sein Fahrrad anstreichen. Es hat grüne Farbe dazu genommen. Grün hat dem Madchen gut gefallen. Aber der groBe Bruder hat gesagt: " So ein grasgrünes Fahrrad habe ich noch nie gesehen . Du musst es rot anstreichen, dann wird es schön." Rot hat dem Madchen auch gut gefallen. Also hat es rote Farbe geholt und das Fahrrad rot gestrichen. Aber ein anderes Madchen hat gesagt: " Rote Fahrrader haben doch alle. Warum streichst du es nicht blau an?" Das Madchen hat sich das überlegt, und dann hat es sein Fahrrad blau gestrichen. Aber der Nachbarsjunge hat gesagt: "Blau? Das ist doch so dunkel. Gelb ist viel lustiger!" Und das Madchen hat auch gleich Gelb viel lustiger gefunden und gelbe Farbe geholt. Aber eine Frau hat gesagt: "Das ist ein scheuBliches Gelb! Nimm himmelblaue Farbe, das finde ich schön." Und das Madchen hat sein Fahrrad himmelblaue gestrichen. Aber da ist der groBe Bruder wieder gekommen. Er hat gerufen: " Du wolltest es doch rot anstreichen! Himmelblau, das ist eine blöde Farbe. Rot musst du nehmen, Rot!" Da hat das Madchen gelacht und wieder den grünen Farbtopf geholt und das Fahrrad grün angestrichen, grasgrün. Und es war ihm ganz egal, was die anderen gesagt haben.

ARKADAŞLAR BUNU BANA TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLECEK OLAN VAR MI?????????????? acilll

Bir gün bir kız bisikletini boyamak istiyordu.Bunun için yeşil boya kullandı.Kız yeşili beğenmişti.Fakat abisi dedi ki böyle çimen yeşili bir bisikleti hayatımda görmedim,bisikleti kırmızı yapmalısın o zaman güzel olur.Kırmızı kızın da hoşuna gitmişti.Böyle olunca da kız kırmızı boya aldı ve bisikleti kırmızıya boyadı.Fakat başka bir kız dedi ki kırmızı bisikletler herkes de var,sen neden maviye boyamıyorsun?Kız bunu düşünde ve sonunda bisikleti mavite boyadı fakat komşunun oğlu dedi ki:mavi mi?Bu çok koyu.Sarı çok daha komik.Ve kız yine hemen sarının çok daha komik olduğunu düşündü ve sarı boya aldı.Fakat bir kadın dedi ki bu çok iğrenç bir sarı,gökyüzü mavisi kullan,ve kız bisikletini gökyüzü mavisine boyadı,fakat yine abisi geldi ve bağırdı :hani kırmızı yapıcaktın !!Gökyüzü mavisi mi,bu çok salak bir renk.Kırmızı kullanmalısın,kırmızı!Bunun üzerine kız
    güldü ve yeşil boyayı aldı ve bisikleti yeşile boyadı,çimen yeşiline.Ve diğerlerinin söyledikleri hiç umurunda değildi.

Umarım yardımcı olmuşumdur

• bana nükleik asitler ve kromozom yapısını araştıracak var mı?
  • Herkese merhaba,

Edebiyat konusunda 2.yeniciler ve de Sezai Karakoç ile ilgili bilgiler arıyorum.Bir yandan arama motorlarına felan da bakıyorum sürekli siz de yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.İyi akşamlar,şimdiden Allah razı olsun.
  • soma küpleri arkadaşlar ödevim yardım edermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

http://www.cam.cornell.edu/left_side_files/thesis_titles.htm
    Bu sitede polinomla uğraşan bazı profesörlerin isimleri var.Aratıp bulabilirsin.Ayrıca hayatları hakkında bilgi istersen de googleda isimleriyle aratıp birşeyler elde edebilirsin diye düşünüyorum...Saygılar.

Sağol dostum. Bu verdiğin linkte direk çıkan isimler benim sorumla ilgilimi? Yoksa bulmam mı lazım?
  • arkadaşlar dillerle ilgili ödev aldım yardımcı olabilirseniz ...ingizceden ödev aldığın için ilgilizce ve türkçe arasındaki benzer ve farklılıklar.Hangi diller fazla konuşuluyor vb.Sunumda olsa güzel olur.
    ŞİMDİDEN SAĞOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ss2ss

bana nükleik asitler ve kromozom yapısını araştıracak var mı?

yok mu bana bulabilcek
    Fazla ayrıntıya girilmesin ama
  • Beyler bana cuma gününe kadar şu konu lazım:
    osmanlı devletinin son zamanlardaki yaptığı hataları liste biçimin de sıralayıp çözüm önerileri getiriniz.
    Öneriler sorun değil hatalardanda birkaç tane biliyorum ama tamamını istiyor hoca.Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Arkadaşlar Polinomla uğraşan bilim adamlarını arıyorum. Bulabileceğim bi site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Wikipedi'de olabilir..

• Arkadaşlar merhaba 3 mayısa kadar teslim etmem gereken bir sinyal sistem ödevim var.

ödevi matlabda yapmam gerekmekte...

çok zorlandım dolayısı ile yapamıyorum belki burdan yardım edebilecek birileri çıkar umudu ile başlık açıyorum...

bilen birinin fazla vaktini almaz...

ödevi link olarak veriyorum

ÖDEV LİNKİ===>http://course.isikun.edu.tr/download.aspx?mt=Assignments&assignmentid=2180

yardım edeceklere şimdiden çok çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.