Şimdi Ara

Bilgi üni ekonomi mezunundan işsizlik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam koç,sabanci,bilkent,ozyegin bunlar vakif universitesi. ozellikle koc ve bilkent mezunlari en iyi konumda.olanlar. neye dayanarak bunu soyluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    yok hocam lafim bilincli olanlara degil. ciddi ciddi basta ben dalga geciyordum ama iibf bitirip hemen cok iyi yerlere gelecegine inananlar varmis onlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam koç,sabanci,bilkent,ozyegin bunlar vakif universitesi. ozellikle koc ve bilkent mezunlari en iyi konumda.olanlar. neye dayanarak bunu soyluyorsunuz?
    Ozyegini cikar bence listeden.bu ozel uniler iyi tabii ki tercih edin ama kotu bolumler olmasin atiyorum sehir bolge planlama yazma veya turizm yoneticiligi okuma vs zaten 100 tane vakif varsa 2 tanesi elde tutuluyor anca.

• Hocam pm atamıyorum size pm’iniz kapalı.

• Boun, Koç, Sabancı, Bilkent, ODTÜ, GSÜ. Bu 6 üni hariç iibf okumayın onun yerine hukuk yazın.
  • legal tender kullanıcısına yanıt
    Peki hocam saydığınız okullara girenlere lafım yok zaten.Ben daha orta segmentteki okullar için öneride bulundum.O zaman sizin dediğiniz okullar dışındaki yerlerde kapatsınlar iibfyi yazamasın kimse.Siz top üniler dışında yazmayın diyorsunuz ben bunlar dışında yazıp kendinizi geliştirirseniz top ünilere yetişebilirsiniz diyorum.
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    O listede ODTÜ yerine Özyeğin veya tobb olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabego

Peki hocam saydığınız okullara girenlere lafım yok zaten.Ben daha orta segmentteki okullar için öneride bulundum.O zaman sizin dediğiniz okullar dışındaki yerlerde kapatsınlar iibfyi yazamasın kimse.Siz top üniler dışında yazmayın diyorsunuz ben bunlar dışında yazıp kendinizi geliştirirseniz top ünilere yetişebilirsiniz diyorum.
    zaten iyi bir eğitim politikamız olsa ne bu kadar çok iibf ne bu kadar çok diş hekimliği eczacılık öğretmenlik vs. açılırdı. dediğiniz gibi kapatmak en mantıklısı zaten.
  • ozyeginle ilgili bilginiz olmadigi cok belli oluyor

• ekonomide büyüme olmazsa şirketler de büyüyemez dolayısıyla yeni iş ilanları açılmaz bu kadar basit. türkiye son 5 yıldır sürünüyordu artık bitme noktasına geldi, böyle devam ederse 5 yıl sonra 4 mezundan 3'ü asgari ücretle işe başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

yok hocam lafim bilincli olanlara degil. ciddi ciddi basta ben dalga geciyordum ama iibf bitirip hemen cok iyi yerlere gelecegine inananlar varmis onlara...
    Ne alaka direkt ceo olmuyor muyduk bitirdiğimizde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.