Merhaba. Fonksiyonları Eyüp B. ve Bıyıklı Matematik'ten izledim, tekrar ettim. Kitabı elime aldım çözmeye başlayayım dedim fakat daha 2. testten zorlanmaya başladım. Kitapla cebelleşeyim mi, soru bankasını bırakıp apotemi fonksiyonlara mı geçeyim, video izleyip notlar mı alayım, ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Not: eşit ağırlığım |
Bilgi Sarmal AYT Matematik ne yapmalıyım?

-
-
Daha bilgi sarmalda zorlanıyorsan apotemide çıldırırsın basit şeylerle pratik yap önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi sarmal geçen sene çözdüğüm en kolay ayt mat kitabıydı konuyu hiç anlamamamışsın demekki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes okuyacak diye bir durum yok.
Hocam trollsünüz okey de bazen dozunuzu bilmiyorsunuz (bence)
Eğer Bilgi Sarmal'da zorlandıysan biraz daha alt seviye bir kaynaktan başla veya izlediğin videolardaki soruları durdurup tekrardan çözmeye çalış. Çoğunun aklında kalmış olması gerekiyor.
Ben de TYT Fonksiyonları ilk başta Laptü'nün beş saatlik videosu ile götürmüştüm ama sonra denemelerde bileşke ve terste hatalar yaptığımı görünce oturup Bıyıklı'dan tekrardan bitirip biraz da soru çözümü izledim, öyle oturdu. Şimdi sorun yaşamıyorum.
-
söyledigim yanlis mi. Bu ulkeye sanayide calisacak adam da lazim.
Milletin başlıklarına gelip havlaman pek hoş değil. Kimse kimseyi ilgilendirmez.
-
O zaman git çalış sanayide madem açık var sanayide sen doldur o açığı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bilgi sarmal ayt'de zorlanmiyom. Masabaşı memur olucam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popstarberkut -- 7 Kasım 2021; 13:29:30 >
kardes trıp mı atıyon awk yapamıyosan oturup kendını zorlayacan matematık bu talat topu at mı sandın ha hıc fıkrın yoksa sorular hakkında yaz youtubea x ayt matematık soru bankası curt cozumlerı dıye 10 test vardır ıllakı her konuda en az ac 1.5 hızda ızle sonra gor etkıyı
-
çok fazla zorlanıyorsan daha kolay bi kitaba geç bence. O kitaptan çözdükten sonra buna geçersin. Yapamadıklarını o kitaptan izlersin bsye geçtiğinde izlemezsin uğraşırsın. en son çare olarak izlersin yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 7 Kasım 2021; 13:58:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam trollsünüz okey de bazen dozunuzu bilmiyorsunuz (bence) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X