Şimdi Ara

Bilfen LYS Mat nasıl kitap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de daha yeni aldım limiti falan çözdüm güzel bence karekök lys kadar zor değil ama çok kolay da değil genel olarak konuyu kavramak için çözülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.sınıfta çözdüm ondan önce karekök çözmüştüm fen bilimleriyle eş değer gidiyordum aynı şekil şöyle söyleyim fen bilimlerinden kötüydü klasik soru tipleri var fen bilimlerinde integral de binom açılımı dahi görmüştüm fen bilimlerinde ama bilfen de böyle bir şey yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

12.sınıfta çözdüm ondan önce karekök çözmüştüm fen bilimleriyle eş değer gidiyordum aynı şekil şöyle söyleyim fen bilimlerinden kötüydü klasik soru tipleri var fen bilimlerinde integral de binom açılımı dahi görmüştüm fen bilimlerinde ama bilfen de böyle bir şey yoktu

Peki karekök mü fen bilimleri mi?
  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Karekök tabii ki şöyle de bir durum var aslında fen bilimlerinin dershanesine gittiğim için verilmişti o kitap bana ama çözmek zorunda kalmıştım ve çözmüştüm tabii bu demek değil ki hiç bir şey katmadı baya bir şey kattı en azından pratiklik sağladı ama yani karekök alırdım fen bilimleri yada onu alacak olsam başka kişilerde yorum yapsın bakalım karar verirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.