Şimdi Ara

Biletsiz Kaldım. Memlekete nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne otobüs ne tren, hiç bir şekilde bilet kalmamış. arefe günü ve dönüşler bile dolu. alternatif olarak neler yapabilirim?
    tcdd bir defa ek vagon koymuş ancak bir defa daha ek vagon koyacağını düşünmüyorum.
    otobüs firmalarının ek sefer koyduklarını nasıl öğrenirim ve daha önemlisi ne zaman koyarlar? yani 13 kasım sabahı akşama sefer koyarlar mı, yoksa daha önceden mi belli olur?

12-13 veya 14 kasım günü izmirden eskişehire gidecek var mı? (belki bir ihtimal şansıma çıkar)

• otostop çek
  • kamyoncular alır
  • Aktarma yaparak gidebilirsin
  •  Biletsiz Kaldım. Memlekete nasıl giderim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Aktarma yaparak gidebilirsin

önceki trenle balıkesire sonraki trenle kütahyaya oradan da otobüsle gitmeyi düşündüm ama izmirden çıkamıyorum daha (:
  • Trenlerde ilk vagon numarasız vagon olur oraya bilet almadan binersin bilet kontrolünde ceza ile birlikte ödersin.
    Tabii göze alıyorsan

Normalde bilet alınıyor ama nereyi boş bulursan oraya oturursun ayağa kalkarsan başkası kaparsa adamın insafına kalır numara olmadığı için kalktığın anda geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla!

Trenlerde ilk vagon numarasız vagon olur oraya bilet almadan binersin bilet kontrolünde ceza ile birlikte ödersin.
    Tabii göze alıyorsan

Normalde bilet alınıyor ama nereyi boş bulursan oraya oturursun ayağa kalkarsan başkası kaparsa adamın insafına kalır numara olmadığı için kalktığın anda geçmiş olsun

yalnız izmir hattında sadece karesi ekspresinde 1. vagon numarasız oluyor. Karesiyle gitmek yerine yürüsem daha çabuk varırım.
    teşekkürler

şu an 1 kişilik yer buldum, rezerve yaptım, yarın alacam. 1 kişilik daha yer lazım. onuda ayarlayacağım.

• http://www.ortakaraba.com/

buyur hocam. belki seni götürecek birilerini bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Trenlerde ilk vagon numarasız vagon olur oraya bilet almadan binersin bilet kontrolünde ceza ile birlikte ödersin.
    Tabii göze alıyorsan

yalnız izmir hattında sadece karesi ekspresinde 1. vagon numarasız oluyor. Karesiyle gitmek yerine yürüsem daha çabuk varırım.
    teşekkürler

şu an 1 kişilik yer buldum, rezerve yaptım, yarın alacam. 1 kişilik daha yer lazım. onuda ayarlayacağım.

Ona bişey diyemem işte
    İyi bari biletyi bulmuşsun iyi yolculuklar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Tabii göze alıyorsan

teşekkürler

Ona bişey diyemem işte
    İyi bari biletyi bulmuşsun iyi yolculuklar

sağolasın

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

http://www.ortakaraba.com/

buyur hocam. belki seni götürecek birilerini bulursun

izmirden eskişehire giden bir Allah'ın kulu yok zaten gerekte kalmadı. teşekkürler

• Boşuna 40 gün önceden almadık biletimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Boşuna 40 gün önceden almadık biletimizi

bende normalde pek önemsemezdim.
    bu sefer durum biraz farklı oldu. ama yinede buldum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Biletsiz Kaldım. Memlekete nasıl giderim?

bu filmi izledim manyak güzel ayrıca araban yokmu yada uçakla git ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.