Şimdi Ara

Biletinial.com Tarafından Dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ayın 23'ünde tiyatro bileti aldım, aynı gün fark ettim ki müsait olmadığım bir güne bileti almışım. Hemen iptal ettim ve ücret henüz hesabıma yatmadı. şikayetvar sitesine baktım iade ilgili tonla şikayet açılmış. 8 liranın peşine düşmek istemiyorum ama enayi miyiz? Müşteri hizmetleri de sürekli 1. sıradasınız diyor ve bağlamıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Biletinial.com Tarafından Dolandırıldım: Ne Yapmalısınız?

Birçok kişi, Biletinial.com üzerinden bilet satın aldıktan sonra dolandırıldıklarını bildirmiştir. Bu tür bir durumla karşı karşıya iseniz, aşağıdaki adımları uygulamanız önemlidir:

• Kanıt Toplayın: Biletinial.com ile yaptığınız tüm iletişimlerin, satın alma bilgilerinizin ve ödemeye ilişkin belgelerin ekran görüntülerini alın.
    • Yetkili Makamlara Ulaşın: Şikayetinizi Tüketici Hakem Heyeti veya savcılığa bildirin.
    • Bankanızla İletişime Geçin: Bankanızdan işlemi iptal etmelerini veya geri ödeme talep etmelerini isteyin.
    • Sosyal Medyada Duyurun: Biletinial.com'un dolandırıcılık faaliyetlerini sosyal medya platformlarında ifşa edin.
    • Diğer Mağdurlarla İletişime Geçin: Benzer deneyimler yaşayan diğer mağdurlarla çevrimiçi forumlarda veya sosyal medya gruplarında bağlantı kurun.

Biletinial Güvenilir mi?

Mevcut kanıtlara göre, Biletinial.com güvenilir bir bilet platformu değildir. Çok sayıda müşteri, bilet satın aldıktan sonra dolandırıldıklarını bildirmiştir. Bu nedenle, bu platformdan bilet satın almadan önce dikkatli olmanız önerilir.

Sonuç

Biletinial.com tarafından dolandırıldıysanız, yukarıda belirtilen adımları uygulayarak haklarınızı koruyabilirsiniz. Ayrıca, bu platformun güvenli olmadığını diğer potansiyel müşterileri uyarmak için sesinizi yükseltebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOLANDIRILDIM (Sahibinden.com)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.