Şimdi Ara

GGorQQ.Com Sitesi Tarafından Dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ggorqq.com isimli siteden lol hesap satın almak için 45 tl bakiye yükledim.
    Daha sonra bir hesap satın aldım aradan 2 saat geçti satış iptal oldu hesabı satan kişinin dolandırıcı oldugunu soylediler ve satışı iptal ettiler.
    Neyse dedim başka hesap bakayım başka bir hesap buldum onu satın aldım. Aradan tam 24 saat geçti teslimat olmadı.
    Satış yine iptal oldu.
    Bu sefer paramı iade istedim. ilk önce paramı " güvenlik " sebebiyle veremeyeceklerini soylediler daha sonra 9 tl kesinti olacagını soylediler.
    Bende benden kaynaklı bir sorun olmadıgını. sitelerinde satıs yapan satıcıların dolandırcı olmasından dolayı benim paramı kesmeyeceklerini söyledim.
    Üzerine asagıda ss koydugum konusma gerçeklesti. konusmanın hepsini ss alamadım chattan banladı beni arkadaş.
    Üzerine birde beni buraya konu açarsam dava edecegini, genelde boyle yapanların ( şikayet konusı açanların ) daha sonra aileleri arayıp özür diledigini. böyle bişey yapmamam gerektigini falan söyledi.

Ben en son parayı istemedigimi söyledim sonra bişey yazdı okuyamadan banladı beni chattan. Konuyu açma amacım bu siteden alısveris yaparken 2 kere düsünmenizdir.GGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından Dolandırıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoAndolini -- 19 Şubat 2018; 21:17:6 >

• Aga nerden buluyon bu isimli siteyi

Edit okudum. Cidden masrafa gidiyorsa adamlar hakli gibi. Ama o gelmeyen urunler neydi site yuzunden mi gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 19 Şubat 2018; 20:50:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Aga nerden buluyon bu isimli siteyi

Edit okudum. Cidden masrafa gidiyorsa adamlar hakli gibi. Ama o gelmeyen urunler neydi site yuzunden mi gelmedi?

Hocam bu site aracı site. kısaca bunlara parayı veriyoruz bunlarda satıcıdan komisyon alarak guvenli alısveris saglıyor. 2 adet urun satın aldım ikisinide teslim edemediler. hatta birine dolandırıcıymıs dediler. benden kaynaklı bir sorun olsa ben ürünü begenmemis veya satın almaktan vazgeçmiş olsam haklısınız paramı kessinler ama kendilerinden kaynaklı bir sorun oldugu için benden para kesemez. ayrıca güvenlik amacıyla sadece ürün satarsanız para cekebilirsiniz diyor 2 dk sonra paranızı keser oyle yollarım diyor. neresinde haklılar sizce bunun ?
  • site ismi dolandırıcılık kokuyor
  • Site ismine güvenip para yatırmak, bim'den sucuk alıp yemek kadar bir risk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılık ya da başka bir nedenden ötürü kesinti yapıp, göndermeleri bir nebze anlaşılabilir ama ortada böyle bir durum da yok. Bir ilan üzerine hesabı satın almak için siteye para gönderilmiş fakat satıcı dolandırıcı olduğundan alışveriş gerçekleşmemiş. Bunun üzerine para iade edilip, yeniden başka bir hesap alınmak istenmiş fakat bu alışveriş de aradan 24 saat geçmesine rağmen yapılamamış. Bu durumda kişinin, parasının iadesini istemesi suç mudur? Suçsa ne açıdan suçtur? Eğer kendilerinden kaynaklı bir kesinti varsa anlaşılabilir ama böyle bir durumda da kullanıcıya ayrıntılı bir bilgi vermek gerekmez mi? 9 liralık bir kesintinin nedeni ne olabilir?
    Konuyu açan kişi benim çocukluktan beri arkadaşımdır, 3-5 lirayı söz konusu edecek birisi de kesinlikle değildir. Buradaki sorun istenmeden mağdur edilen bir kişinin haklı talebine haksız bir karşılık vermeleridir. Ki arkadaşım kendilerine zaten paranın tamamını göndermeyecekler ise göndermemelerini de söylemiştir. Ezcümle, söz konusu olan şey para değildir.

• İyi günler,

Site çalışanlarından biriyim ve bu durum karşısında cevap hakkımız olduğu için açıklama gereği duyuyorum.

Şikayetçi olan Burak Bey, 45TL ücret ile bir hesap alımı yapmış. Site aktarım sırasında hesaba giriş yaparak daha önce satılıp geri alınma durumu var mı veya site kayıtlarında aynı hesap satılmış mı kontrol sağlıyor. Hiçbir alıcının mağdur olmaması ve her zaman mümkün olan en güvenli aktarımı sağlamak için bu kontroller yapılıyor. Bu kontrol sırasında satıcının daha önce birçok kez hesabı geri alma talebi gönderdiği görülüp işlem güvenlik sebebiyle iptal edilmiş. İkinci hesap alımında ise satıcıya verilen 24 saat sürede alım anında ve her 4 saat ara ile sms gönderilmiş, yanıt alınamamıştır. Aynı işlem farklı bir sitede olsa site ilk işlemi kontrol dahi etmeden tamamlar, sonrasında ise alıcı mağduriyet yaşadığında ise(ve yaşanırdı) satıcı kaynaklı olduğunu söyleyip konudan çıkardı.

Sitenin dolandırıcı olduğunu söyleyen şahsın, işlemi alıcı güvenliği sebebiyle yukarıda belirttiğim kontrolde iptal edilmiş. Belirtmek istiyorum iptal edilen işlemlerden sitenin kazancı 0. Sitede mağduriyet yaşanmamasını, karlılığın önüne koyduğumuz daha açık olamaz.

Sonrasında Burak Bey gelip bakiye iadesi talebinde bulunmuş. Oyun sektöründe hiçbir site bakiye iadesi yapmazken, biz bir mağduriyet yaşanmaması için alıcıların iade taleplerinde haklılık var ise işlemden dolayı oluşan maliyet kaybı ve KKTC'den TR bankalarına aktarım için gerekli 4TL komisyon bedelini düşerek iade sağlamaktayız.
    Kendisi ödeme yaparken ödeme komisyonunu ödediğini ve maliyeti kabul etmediğini söyleyerek her alanda karalama yapma tehditlerine başladı.

Sitede şu anda yüzlerce aktif ilan bulunmakta ve her gün onlarca hesap aktarımı gerçekleşmekte. Her aktarım için satıcıya ulaşmak, alıcıya ulaşmak ve destek sağlamak için defalarca sms gönderilmekte. Ek olarak bu kadar işlem sağlanması için 24 saat canlı destek ekibi hazır beklemekte.

Bu maliyetler sebebiyle eğer bir kullanıcı kendi içinde haklı bir sebebi dahi olsa, bakiye iadesi talebinde bulunduğunda tüm maliyetlerin ve gönderim ücretinin site tarafından karşılanması mümkün olmamaktadır.

Şahsa iade istemesi durumunda 5TL + 4TLlik bir kesinti uygulanacağı veya sitede bakiyesini kullanılabileceği belirtilmiş. İade isteğini belirtmiştir.

Buradaki başlığı açtıktan sonra arkadaşı aracılığıyla başlık açtığını belirtmiş, sonrasında tekrar bağlanarak diğer bir konuşmada tehditlerine devam etmiştir. Onları da ekte iletiyorum.

Yaptığı ve yapmakla tehdit ettiği marka isim hakkını zedeleme çalışmaları ile ilgili yasal işlem hakkımız saklıdır.

Konu hakkında farklı bir yanıt vererek tartışmaya girmek gibi bir niyetimiz bulunmuyor fakat cevap hakkımızı kullanmak istedik. Okuyan herkese ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

İyi akşamlar

GGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından Dolandırıldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaaet

İyi günler,

Site çalışanlarından biriyim ve bu durum karşısında cevap hakkımız olduğu için açıklama gereği duyuyorum.

Şikayetçi olan Burak Bey, 45TL ücret ile bir hesap alımı yapmış. Site aktarım sırasında hesaba giriş yaparak daha önce satılıp geri alınma durumu var mı veya site kayıtlarında aynı hesap satılmış mı kontrol sağlıyor. Hiçbir alıcının mağdur olmaması ve her zaman mümkün olan en güvenli aktarımı sağlamak için bu kontroller yapılıyor. Bu kontrol sırasında satıcının daha önce birçok kez hesabı geri alma talebi gönderdiği görülüp işlem güvenlik sebebiyle iptal edilmiş. İkinci hesap alımında ise satıcıya verilen 24 saat sürede alım anında ve her 4 saat ara ile sms gönderilmiş, yanıt alınamamıştır. Aynı işlem farklı bir sitede olsa site ilk işlemi kontrol dahi etmeden tamamlar, sonrasında ise alıcı mağduriyet yaşadığında ise(ve yaşanırdı) satıcı kaynaklı olduğunu söyleyip konudan çıkardı.

Sitenin dolandırıcı olduğunu söyleyen şahsın, işlemi alıcı güvenliği sebebiyle yukarıda belirttiğim kontrolde iptal edilmiş. Belirtmek istiyorum iptal edilen işlemlerden sitenin kazancı 0. Sitede mağduriyet yaşanmamasını, karlılığın önüne koyduğumuz daha açık olamaz.

Sonrasında Burak Bey gelip bakiye iadesi talebinde bulunmuş. Oyun sektöründe hiçbir site bakiye iadesi yapmazken, biz bir mağduriyet yaşanmaması için alıcıların iade taleplerinde haklılık var ise işlemden dolayı oluşan maliyet kaybı ve KKTC'den TR bankalarına aktarım için gerekli 4TL komisyon bedelini düşerek iade sağlamaktayız.
    Kendisi ödeme yaparken ödeme komisyonunu ödediğini ve maliyeti kabul etmediğini söyleyerek her alanda karalama yapma tehditlerine başladı.

Sitede şu anda yüzlerce aktif ilan bulunmakta ve her gün onlarca hesap aktarımı gerçekleşmekte. Her aktarım için satıcıya ulaşmak, alıcıya ulaşmak ve destek sağlamak için defalarca sms gönderilmekte. Ek olarak bu kadar işlem sağlanması için 24 saat canlı destek ekibi hazır beklemekte.

Bu maliyetler sebebiyle eğer bir kullanıcı kendi içinde haklı bir sebebi dahi olsa, bakiye iadesi talebinde bulunduğunda tüm maliyetlerin ve gönderim ücretinin site tarafından karşılanması mümkün olmamaktadır.

Şahsa iade istemesi durumunda 5TL + 4TLlik bir kesinti uygulanacağı veya sitede bakiyesini kullanılabileceği belirtilmiş. İade isteğini belirtmiştir.

Buradaki başlığı açtıktan sonra arkadaşı aracılığıyla başlık açtığını belirtmiş, sonrasında tekrar bağlanarak diğer bir konuşmada tehditlerine devam etmiştir. Onları da ekte iletiyorum.

Yaptığı ve yapmakla tehdit ettiği marka isim hakkını zedeleme çalışmaları ile ilgili yasal işlem hakkımız saklıdır.

Konu hakkında farklı bir yanıt vererek tartışmaya girmek gibi bir niyetimiz bulunmuyor fakat cevap hakkımızı kullanmak istedik. Okuyan herkese ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

İyi akşamlar

GGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından DolandırıldımGGorQQ.Com Sitesi Tarafından Dolandırıldım

1. si neden konusmaların tamamını koymadın ? koysaydın ya kendin yok aileleriniz sonra bizi arıyor falan dedigin kısımları ??
    2. si konusmalarda zaten dediklerimin arkasındayım. SİZDEN KAYNAKLI BİR PROBLEMDEN DOLAYI SATIŞ GERÇEKLEŞMEDİ. benden kaynaklı degil. Şayet sorun benden kaynaklı olsaydı evet haklısınız tüm kesintileri yapabilirdiniz. Ancak benden kaynaklı bir sorun yokken siz bana hesabı teslim edemediniz. ve üstüne benden para kesiyorsunuz. ayrıca sitenize para yatırırken %5 zaten komisyon alındı benden.

özetle bir alısveris yapmak istiyorum. sitenizdeki ürünü satın almak istedigim halde alamıyorum. üstüne 3 defa paramı kesiyorsunuz 45 tl bana 36 tl olarak dönüyor. ben bu işin parasında degilim burda bir düpedüz dolandırıcılık var.

• Lol ne olum cocukmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Lol ne olum cocukmusunuz

tamam hadi git.
  • Üsluplara bakılırsa 2 taraf da çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flavis Ruber kullanıcısına yanıt
    maaaet M kullanıcısına yanıt
    maaaet2 M kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı olduğuna inandığım site pazartesi savcılığa başvuracağım haklarında.

14 Ocak 2019 Tarihinde siteden hesap sattım. 15 Ocak 2019 Tarihinde hesabı teslim ettim. Para çekme talebi yolladım Salı günleri ve Cuma günleri para talepleri gönderiliyor dendi salı günü yollamama rağmen gelmedi. Bugün(Cuma) iş saatleri içinde gelmesi gerekiyordu ancak yine gelmedi. Sitenin canlı desteği bugün içinde yatırılır dedikten sonra siteden canlı destek kaldırıldı.

Haklarında araştırma yaptığımda oldukça şikayete rastladım. Forum Donanımda bir çalışanı olduğunu iddia eden şahıs bence sitenin tek sahibi ve işi gücü olmayınca siteye bakan bir eleman. Sitede "Gambad Online Services LTD" isimli şirketin altında oldukları söyleniyor internette herhangi bir bu servis sağlayıcı bulunmuyor ticaret sicil kayıtlarında ne Gambad ne GGorQQ bulunuyor. Şimdi sayın site sahibi arkadaş öncelikle "dolandırıcılıktan" ardından "vergi usulsüzlüğünden" ve son olarak satış yaparken aldığın TC fotoğrafları varya onları barındırmaktan seni şikayet edeceğim.

Siteye biraz baktığımda kart sistemi de var kart bilgilerini de alıyormuşsun. Birde oradan yersin cezayı. 2-3 LoL cü'ye bot hesap satmaya benzemez bu iş. Birde Donanım Haberde isim soyisimi yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

Site ismine güvenip para yatırmak, bim'den sucuk alıp yemek kadar bir risk.
    Bimden cumhuriyet sucuk alıp çatır çatır yiyorum.Aşın bu önyargıları.
  • GGorQQ nedir arkadaşım ya

oyunfor ve itemci gibi yerler çok daha sağlam

komisyon farkı var mıdır bilemem ama 3-5 lira için hiç değmez görüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.