Şimdi Ara

Bilen Birisinden Tavsiye Lazım Yardımcı olurmusunuz?(AMD ATHLON64 3200-İntel p4-GeForce 6600GT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben 100TL civarında kasa bakıyordum 2 tane kasa arasında kaldım...
    2 kasanın özellikleri şöyle;

1.si
    AMD Athlon 64 3200+ 2.01 Ghz İşlemci (Daha önce laptopumda AMD deneyimi yaşamıştım 1.6Ghz de fakat sürekli çok ısınıyor ve yavaş çalışıordu üstelik çift çekirdekti)
    512 MB DDR1 Ram
    120 GB harddisk (Sata mı IDE mi bilmiyorum)
    GeForce 6600GT 128 mb ekran kartı (PCI-E performansı nasıldır bilmiyorum!)
    DVD

2.Kasa
    P4 2.8Ghz 478PİN işlemci (Bende p43.0 ı var BERBAT! 240p Tam ekran Videoda Bile donarak oyunuyor)
    Ekran Kartı 256 128Bit AGP (Modelini Bilmiyorum)
    160GB SATA HDD (Bu Çok Hoşuma Gidiyor!)
    DVD WRITTER
    CARD READER

Arkadaşlar bana WolfTeam-PointBlank-MostWanted vs. oyunlar kaldırabilen bir pc lazım...
    Kendi kasamın Özellikleri ise şöyle;
    P4 3.0 İşlemci
    256 MB FX5500 Ekran kartı
    80GB IDE HDD
    1GB Ram

Fakat Aşırı Mutsuzum Kendı kasamdan,Şöyleki Ne wolfteam açabiliyorum nede internette video izleyebiliyorum Wolfteam ı ben oynamıyorum zaten kardeşim oynuyor,daha doğrusu oynayamıyor bilgisayar donuyor...Sanırım benim kasanın parçalarının ömrü doldu yeni format atmama rağmen hala çok yavaş,Şöyle Düşünün "CHATROULETTE" de bile donuyor!

İşte bunun için sizden tavsiye istiyorum,sizce amd benim işimi karşılayabilirmi? güzel oyun açıp internetten video izleyebilirmiyim?
    2sinin arasında kalma sebebim,6600GT 128 mb fakat DDR3 Süper performanslı diyorlar!Diğer kasayı seçmemin bir sebebi ise 2.8 olması,bende 3.0 ı var aşırı mutsuzum.. Size bıraktım acaba hangisi almalı?

Şimdiden teşekkürler...

• ikinci el 512 ekran kartı + 1gb ram 50 60 tl ye bulursun tak kendi pcne kullan..sahibinden yada sanal pazara bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

ikinci el 512 ekran kartı + 1gb ram 50 60 tl ye bulursun tak kendi pcne kullan..sahibinden yada sanal pazara bak...

katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

ikinci el 512 ekran kartı + 1gb ram 50 60 tl ye bulursun tak kendi pcne kullan..sahibinden yada sanal pazara bak...

Akillica... bunu bende dusundum fakat bilgisayarin birini ufakligin birine vericem diye soz verdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman ben olsam 1. seçeneği seçerdim fakat ramı desteklemen lazım 512 çok çok az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

o zaman ben olsam 1. seçeneği seçerdim fakat ramı desteklemen lazım 512 çok çok az

Benim 1gb i alip ona takiyim diyicmde,benim ram in markasi OEM asiri dandik...ustelik miladini doldurmus sanirim cok yavas islem goruyor hatta onceden pc ye reset bile attiriyordu... hayirlisi bakalim diger arkadaslar ne diyecek...

Cevabin icin tesekkur ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

o zaman ben olsam 1. seçeneği seçerdim fakat ramı desteklemen lazım 512 çok çok az

Benim 1gb i alip ona takiyim diyicmde,benim ram in markasi OEM asiri dandik...ustelik miladini doldurmus sanirim cok yavas islem goruyor hatta onceden pc ye reset bile attiriyordu... hayirlisi bakalim diger arkadaslar ne diyecek...

Cevabin icin tesekkur ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.