Şimdi Ara

Bilen biri açıklık getirse iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu geçen seneki tyt nasıl kullanılacak eğer bu seneden daha yüksekse
    Ben bu sonucu nerede göreceğim
    Yani hani sonuç kağıdında sayısal bölümü var ya oraya yansımış şekilde mi göreceğiz?
    Şöyle yani
    Diyelim ki geçen seneki tyt puanım daha yüksek. Bu sene de ikisine de girdim mezuna kalıp. 2019 sonuç belgesinde tyt bölümünde bu senenin tyt puanını ve sıralamasını ama sayısal bölümünde geçen seneki yüksek olan tyt ile birleştirilen sayısal sıralamasını göreceğim?

Anlamadım ben bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millete göre öyle ama ben öyle bişi olmayacağı kanaatindeyim. 12 ler ilk defa tyt ye giriyor haksızlık olur.Ama bence şöyle birşey olabilir : tyt bölümünde 2 seneden iyi olan tyt yazar ama sayısal kısımda hani %40 tyt %60 ayt oluyorya işte orada bu sene girdiğimiz tyt baz alınır.
  • Müslümdenenhıyar kullanıcısına yanıt
    E o zaman sadece 2 yıllıkların işine yarar sadece tyt ile gireceklerin
    Ben ÖSYMyi aradım anlatmaya çalıştım yazdığım gibi olduğunu söylediler bilemiyorum tabii

• Müslümdenenhıyar kullanıcısına yanıt
    Böyle bişi olabilir mi ya :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Bence de olmamalı

• Sayısal sıralamasında da yüksek olan baz alınır değil mi

• ÖSYM yüzdelik dilimi iyi olan dikkate alınacak demişti sanırım tam bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Evet de tam açıklanmayan durumlar var bence. İyi olan sıralama sayısal sıralamasına da etki edecek mi mesela

• benim anladigim ve kendimizi hazirladigimiz sey de su sekilde:

gecen seneki puani kullanmak isteyince gecen seneki puan bu seneki sinava yuzdelik dilim olarak donusturulup bir puan elde edilecek bu puan da sonucta sanirim donusturulmus puan gibi bir isimle gececekmis. ama sinavin zorluguna gore puan donusunce dusebilirmis de. 2019 tytye de girecek olanlarin puani donusturulmus puandan daha yuksek gelirlerse onlarin o gecerli olacakmis. yani bence donusturulmus puaniniz da yazacak ama 2019 tyt daha yuksekse sayisalda o hesaba katilmis olacak.

benim erkek arkadasim da ayni sekilde tyt puanini kullanacak biz bu sekilde anladik ona gore hazirlandi yani. farkliysa bize de surpriz olur ama hocalar da bu sekilde demisti bize.

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Umarım böyledir hocam anlaşılan bu

• Açıklama çok net
    Geçen sene barajı geçen kişi sayısının içindeki %lik dilimini hesaplayacaksın örnek veriyorum % 1 olsun bu sene barajı geçen insan ne kadarsa onun %1 inde olacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.