Şimdi Ara

BILEN BI YARDIM ETSIN BILMEYENIN DE CANI SAGOLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10-25 milyar arasi ikinci el bir araba alacagim. Motor dizel de benzin de olur. Benim dusundugum iki model 1998-2002 Passat veya 2000-2001 Volvo S40.. Genis ve biraz da konforlu olmasini istiyor oldgum(Broadway den sonra:) icin model yilindan feragat ediyorum.
    Genis ve konforlu olup da az tuketenlerinden..

Son bisi, 2001 S40 veya 2000 civari Passat lar icin tuketim-parca-servis durumu konusunda tecrubesi olanlar var mi?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaushote -- 5 Aralık 2005, 9:19:43 >

• bi tanıdıkda var..

passat 1.8 T

performans çok güzel ve eğerki performanslı kullanmıcaksan zaten normal yakar..

yol tutuş-frenleme falan malzeme kalitesi bence yeterli..

dizel alcaksanda passat TDI öneririm.. zaten dediğin fiyatlarda bulursun
  • passat olabilir +1
  • volvo hakkında yorum yapamam ama passat 1.8T manyaq araba...hem komfor hem hızlanma bakımından...ekonomik kullanacaksan benzinin problem olacağını zannetmem...ama dizel daha az yakar cebini...istediğin arabalar geniş arbalar, şehir de park problemi yaşayabilirsin...broadway gibi her yere sokamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdanger -- 5 Aralık 2005, 13:59:26 >
  • 1.8 passat derim...cok acayip hızlanıyor.normal kullanırsanda az yakar.hem yedek parca ve servis daha ii dir...
  • Bence sen boşver o arabaları. Daha masrafsız daha mütevazi birşey al. 5-6 yaşında arabanın arıza yapma riski de biraz yüksek. Arkadaş 99 Passat aldı otom. vites.Şanzıman bozuldu 2 000 YTL masraf....2003-2004 Corolla veya Honda al. Hem az yakar hem de masrafsız. Bu araçlar da geniş ve konforlu (Volvo kadar olmasa da)
  • honda hayat onda...honda alayından iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alım satım konusunda passat derim..Alır beğenmessem yada 1-2 yıl sonra satarım diyosan passat..1-2 günde satabiliyorsun (Senin emektar broadway gibi)

Volvo da eşdeğer kalitede ama parça durumu Vw kadar yaygın değil..Bir nevi servise mahkumsun...

Gerçi her 2 side zırt bırt arızalanan araç değiller..Pek motor aksamı yada yürür aksamda parça değişimi olmaz..Hele ki brodway den sonra baya bi şaşırırsın..Temiz kullanırsan yıllarca sadece yağ-antifiriz-buji ve fren balatası alıyorsun ki bunlarda 30 ila 100 YTL arasında komik rakamlardır..Cebini yakmaz yani..
  • bizdede 2000 model 1,8T otomatik passat var
    çok iyi araba ama sorunsuz değil
    hızlanması , uzun yol performansı gayet iyi , ama yakıt tüketimi bakımından ekonomik olduğunu söylemek zor
    bize 1 kere problem çıkardı . yağ pompası arızalanmıştı (onuda izmir istanbul yolunda 4.5 saat gittikten sonra çıkardı , resmen yollarda sefil olduk)

yanlız bende şu an liste yapıp 2. el araba almak istesem listemde bu iki arabada kesin olurdu (bence hangisini seçersen seç pişman olmazsın)
  • Passat TDI....Bu devirde dizel şart....Dizel olarak da kaliteli,konforlu Passat var....Başka aklıma gelmiyor
  • her arabada çıakr bu tip arızalar bence..

şanzıman doğru kullanıldığında neden bozulsun ki ?

bence doğal şey bunlar ve ısrarla passat diyorum..

ya 1.8T yada TDI farketmez
  • Yorumlar icin cok sagolun..

Aslinda bende Passat tan sasmam ama servis ve tuketim konusunda gozumu korkuttu tanidiklar ama kullanicisi olmadiklari icin emin olamadim,

Volvo aklimda yokken 2001 model bir temiz s40 buldum 20.250 ye ama Volvo tecrubem olmadigi icin onda da kararsiz kaldim.

Bu S40 gibi temiz bir TDI Passat bulsam kacirmayacagim da Volvo nun kullanicisi gibi olmuyor Passat i kullananlar, temiz bir Passat bulmak zor.

Birde OCTAVIA lar konusunda fikir sahibi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaushote -- 6 Aralık 2005, 9:08:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderscrolls

bizdede 2000 model 1,8T otomatik passat var
    çok iyi araba ama sorunsuz değil
    hızlanması , uzun yol performansı gayet iyi , ama yakıt tüketimi bakımından ekonomik olduğunu söylemek zor
    bize 1 kere problem çıkardı . yağ pompası arızalanmıştı (onuda izmir istanbul yolunda 4.5 saat gittikten sonra çıkardı , resmen yollarda sefil olduk)

yanlız bende şu an liste yapıp 2. el araba almak istesem listemde bu iki arabada kesin olurdu (bence hangisini seçersen seç pişman olmazsın)

Tuketimi somut olarak hesapladigin oldu mu? 200 bini geciyor mu?(Benzin)

Rutin servis bakimlarinda cok para harcamak durumunda kaliyor musun?
  • Acele etme bu işler sabır işi..İllaki hem temizi hem uygunu çıkacaktır..Ama galerici esnaftan mümkün olduğunca uzak dur derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 6 Aralık 2005, 8:51:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

http://www.sahibinden.com.tr/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2017907

bu temiz gibi..LPG de var..bi bak istersen

tesekkur ederim

• Hatirlattigin icin saol Claymore, dikkat ediyorum elim geldgnce

Gercekten tertemiz emektar:) bir Broadway ihtiyaci icinde olan arkadaslar varsa gorusebiliriz
  • Kötülemek istemiyorum yada dürüst esnafı tenzih ederim fakat açık oto pazarlarının da büyük kısmı bu kişilerce kaplanmış durumda..Ve de kendi içlerinde anlaşıp güya piyasa belirleyen uyanıklar da mevcut..Ha Bir de "sahibinden" efekti vermeye çalışmaları yok mu illet oluyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

bi tanıdıkda var..

passat 1.8 T

performans çok güzel ve eğerki performanslı kullanmıcaksan zaten normal yakar..

yol tutuş-frenleme falan malzeme kalitesi bence yeterli..

dizel alcaksanda passat TDI öneririm.. zaten dediğin fiyatlarda bulursun

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 6 Aralık 2005, 11:14:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.