Şimdi Ara

Bileklik projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce adam gibi kulüp yöneteceksiniz ondan sonra taraftara geleceksiniz.
    Tamamen boş işler bileklik satmak çıkıp tanıtmak.İyice dibi görmemiz lazımki ondan sonra reklamını yapmak için değil gerçekten GALATASARAY sevgisiyle kulübü yönetecek kadrolar gelsin.
  • Boş işler. Şu projeyi Ünal Aysal yapsa bilekler daha çıkmadan hepsini kendi alırdı.
  • Bunu yapana kadar yatarak Maaş alan Hamit Tarık gibi adamları yollayın bu taraftarla dalga geçiliyor resmen külüp Battı gidiyor kendinize gelin artık bu taraftarı aptal yerine koymayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcuların sözleşmelerine dokunmayan Dursun'dan dahiyane bir buluş !
    Ama yetmez GS için otellerini farklı turizm (!) faaliyetleri için kullandırtmayı denesin ...

• Bu arada GS store tarafıma sipariş etmediğim, bedelini ödemediğim 20-TL faturası ile birlikte bir atkı göndermiş.
    Ürün sipariş eden bir taraftara yanlışlıkla bu tip bir gönderim yapılabilir. Ancak belirttiğim şekilde bir hata nasıl yapılır ?

• O ne lan cipslerden çıkanlar bundan daha şıktı. :)
  • O maaşları, o sözleşmeleri, o bonservisleri yaparken bana mı sormuşlar. Ulan Eray denilen adamın bile maaşını 3 kat artırdılar. Sanki aynı maaşa oynamayacaktı adam. 1 kuruş bile vermem.
    Adam gibi yönetsinler, varımı yoğumu vereyim. Taraftarı dinleselerdi, Sabri ile Umut ile sözleşme uzatmazlardı.
  • Ben bu bölümün yaş ortalamasını cidden merak etmeye başladım. Alırsın almazsın birşey diyemem ama alacak olanları almayın ne demek? Bu nasıl bir taraftarlık. Yok neymiş Hamit'e Umut'a gidecekmiş. Hamit'ide Umut'uda Tarık'ıda Dursun Özbek getirmedi adam bunları yollayarak yüklü tazminat altına girmek istemiyor. Bunu algılayamayacak kadar körelmiş misiniz? Çoluk çocuk diyip geçemiyorum çünkü ben böyle taraftar görmedim. Şu Beşiktaş'lılara falan bakıyorum adamların tek başarısı yok kulüplerine nasıl savunuyorlar, birde buradakielre bak. Haklısınız başarı varken herkes destekler zaten.
  • Gülme komşuna gelir başına, Beşiktaş bunları yaparken bitaraflarıyla gülüp dalga geçenler şimdi bizim o zamanlar neler hissettiğimizi birebir yaşayarak anlamışlardır umarım herşey her zaman güllük gülistanlık olmaz hayatta, o kadar şampiyonluk o kadar cl geliriyle bile bu hale düşmekte araştırılması gereken ayrı bir konudur aslında. Neyse biz bize yapılanları yapacak kadar karaktersiz değiliz umarım en yakın zamanda bu sıkıntıları atlatır Galatasaray.

• Kız arkadaşıma alayım bari o gsli benimde katkım olsun ne de olsa gs ezeli rakip. Rakipler olmadan rekabet olmaz birbirimizin değerini bilelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gelen yönetim yolsuzluğun âlâsını yapsın, futbolcuya ayrı, menajerlere ayrı uçuk paralar yedirsin, kulübü o kadar gelire rağmen şu rezil durumlara soksun. bende gidip bileklik vs şeyler alarak buna destek olayım öyle mi? ne halleri varsa görsünler. benden kuruş çıkmaz. hepsinin canı cehenneme.
  • besiktasinda buna benzer bisey yaziyordu feda zamani galiba
    cok para car cur ettiler sonra taraftardan para iste hele hamit ben o adami iyi birsey saniyordum yani insan olarak
    sen git o kadar para al oynama bir d hala indirim yaptirmiyor insanlik degil bu. bu acayip birsey.

• quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

besiktasinda buna benzer bisey yaziyordu feda zamani galiba
    cok para car cur ettiler sonra taraftardan para iste hele hamit ben o adami iyi birsey saniyordum yani insan olarak
    sen git o kadar para al oynama bir d hala indirim yaptirmiyor insanlik degil bu. bu acayip birsey.

Öyle deme adam rızkının peşinde. Bir de bileklik tanıtımına gitmiş. Onun ki Rızık da taraftarın ALIN teriyle Kazandığı para sadaka sanki!! Rızkının bir bölümüyle bileklik alsın.

• Azcık aklı olan almaz senin 10 lira verip aldığın şeyi futbolcular dakikada kazanıyo

• TÜM BİLEKLİKLER SATILSA HAMİTİN 1 YILLIK MAAŞINI KARŞILAMIYOR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

şu ipli olanlardan yapsalardı daha şekil olmazmıydı bu nedir arkadaş delikli falan eski 1 milyoncularda satılan şeylere benziyor bu arada allaha şükür camiamız bu tip şeylere gereksinim duymuyor eğer kulüp sıkıntıdaysa biz zaten mağzaları 2 günde boşaltıyoruz siz bileklik alacağınıza gidin store'lara ürün alın

aynen siz böyle yapmazsınız. siz, yandexte bikini diye arama yaparak Türkiye'ye suarez'i getireceksiniz inşallah

• Her şeyi anlarım da en kötü, en dibe vurmuş sezonun da sabrinin zam almasını hiç bi zaman anlayamicam, sonra destek olun!
  • Saçma saçma adamlar dünya kadar paraları götürücek yattıkları yerden, bende gidip onların maaşının bilmem kaçta kaçı kadar maaşımla bileklik alıcam?

• Ruslarla sorun çıktı suarez yattı agüero ile yetinecez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.