Şimdi Ara

Bileğimi Kestim -İLTİHAP OLUŞTU-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla masanın kenarındaki çiviyle bileğimi kestim, kanadı biraz. Kolonya doküp yara bandı yapıştırdım ama ertesi gün de 2 cm aşağısını kesince kolonyayla uğraşmak istemedim ama şimdi de şişti yeni kesik. Ne yapmam gerek beyler, doktorla falan uğraşmak istemiyorum.

Edit: Şişik kızarıklığa döndü ve iltihap bağladı. Biraz acıyor. Hala bir şey yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 9 Ekim 2013; 13:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doktorla uğraşmak istemiyorsan kes kolunu gitsin

• çivi paslı mıydı?
  • geçmiş olsun ciddi bir şey olabilir doktora görünmeniz iyi olur aslında en azından ahye gitseydiniz

• Tetenoz aşısı yaptır. Biraz da dikkat et
  • benimde 5 yaşında bileğim kesilmişti cahil gibi oksijenli su koymuştuk şimdi iz kaldı. sende git diksinler yarayı yoksa iz kalır.

• Bye bye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elimi Kestim { 8 dikiş }
    16 yıl önce açıldı
    ELİMİ KESTİM DURMUYOR KAN
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • somıya ları bilenler bilir onun sivri köşesi sol bacağımın dizinin sol tarafını yarmasıyla koşarak bayır çıkmam oradan araba ile hastaneye gitmem 12 dikiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

benimde 5 yaşında bileğim kesilmişti cahil gibi oksijenli su koymuştuk şimdi iz kaldı. sende git diksinler yarayı yoksa iz kalır.

Oksijenli suyu kullanınca nolduki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

benimde 5 yaşında bileğim kesilmişti cahil gibi oksijenli su koymuştuk şimdi iz kaldı. sende git diksinler yarayı yoksa iz kalır.

bişey olmadı. sözde tedavi ettiğini sanıyorduk. kesik atardamara geleydi kan kaybından gidiyormuşum. cm lerle kurtardık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Yanlışlıkla masanın kenarındaki çiviyle bileğimi kestim, kanadı biraz. Kolonya doküp yara bandı yapıştırdım ama ertesi gün de 2 cm aşağısını kesince kolonyayla uğraşmak istemedim ama şimdi de şişti yeni kesik. Ne yapmam gerek beyler, doktorla falan uğraşmak istemiyorum.

Seninki benim testis derimi kesmen gibi değil. Git doktora. Tabi benim konuyla dalga geçmek için açılan diğer konulardan olmadığını kabul ediyorum.

• uyu gecer
  • Arkadaşım git doktora Tetenoz falan olursan ne yapacaksın?

• Kolunu kes çok geç olmadan,yoksa dönüşürsün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

bişey olmadı. sözde tedavi ettiğini sanıyorduk. kesik atardamara geleydi kan kaybından gidiyormuşum. cm lerle kurtardık yani.

Aynısı banada oldu sağ bileğimde, 2 milim farkla yırtmışım.

• fıstıklı olsun helva
  • patlat ceraat aksın bilader .

bizim burda arkadaşın kolu çizildi 1.5 gün sonra fatiha okuduk 2. günde helvasını yedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Kolunu kes çok geç olmadan,yoksa dönüşürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.