Şimdi Ara

BİLDİĞİ SORU İŞLEM HATASINDAN VEYA BAŞKA SEBEPTEN YAPAMAYANLAR DERTLEŞELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mat2 deki müze sorusunu yanlış okudum yanlış yaptım. o oyuncak sorusu da çıkmış sorunun benzeriydi dersanedeki denemede denk geldim mal gibi çözümüne bakmadım kökler toplamı sorusunda 2kpi/n + x kuralı yerine kafamdan madem cosla sin eşitken açıları toplamı 90 oluyor neden 270 olmasın gibi bir şey uydurdum

geometride koninin hacmi sorusunda 6 pi yi 3 e bölmeyi unuttum

parabol çember sorusunda parabolün tepe noktasını yanlışlıkla 0,0 aldım

eğer bunlar olmasaydı 80 de 75 neti çok rahat geçiyordum..
    fizikteki periyot sorusunda küçük açı olayını yanlış anladım

kimyada enol ketoyu izomerisinin diğer adının tautomeri olduğu birden uçtu gitti aklımdan

bu kadar beyler bunlar aklıma geldikçe kahroluyorum kafayı sıyıracak gibi oluyorum

• bi tek sen öyle anormal bişeyi yaparsın ahahahahaha
  • mondi43 M kullanıcısına yanıt
    http://****.com/1294166617.swf
  • C(5,3) yaptım 6yı işaretledim .
    Sonsuzlu bi limit vardı lopitalı alıp 1/1/2 yi 1/2 olarak işaretledim baya koydu bu .
    12yi 9a bölünüyo aldım bi soruya daha bb .

İşlemleri kafadan yapayım derken hiç olmadık şeyler yaptım , kendime de az sövmedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök2

http://****.com/1294166617.swf

ahahah swf linki vermeyi öğren ahaha

• salih uçan S kullanıcısına yanıt
    büyük geçmiş olsun kardeşim ben bir de 4,30 da kalktım (yarım yamalak bi uykunun ardından) hastaydım gideyim ilaç alayım dedim ibiş doktorun yazdığı ilaçlar ishal etti bi de 1 gün öncesinden bıraktım ilaçları da anca kendime geldim
  • Asal sayı sorusu vardı, 13 ü unuttum doğru gittim yanlış çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislere başka bir soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Anksiyete var ilaçsız sınava giremiyorum. Bi tane Sınavdan önce içiyorum bitane de ne olur ne olmaz diye cebimde taşıyorum

• Toplamı kaç pi sorusunun doğru cevaplarını buldum toplayıp 4 dedim.

• Benim de çok var düşündükçe kahroluyorum
  • ygs matematikte 2 yanlışım vardı birisini doğru çözüp a buldum, kitapçığa b işaretledim, optiğe de c işaretlemişim.
  • Sadece fizik için
    H ın görünür ışın oldugunu biliyordum en düşük enerjiliyi zaten görürüz diye direk ha yı işaretledim.
    Kondansatör sorusunda çarpımları bölü toplamları yaparken 3 le 1 i çarpıp 4 buldum direk 4/3 ü işaretledim.
    Yük sorusunda kesin pozitiftire doğru dedim(sanki diger türlü digeri çekemeyecekmiş gibi)
    Bunlar her insanın geçiremeyeceği beyin felci örnekleridir. Hastalığın adını falan koyamadılar henüz ama tüm hayaller bu hatalarım yüzünden yıkılacak diye korkuyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.