Şimdi Ara

Bilardo.. Nasıl geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani bilardoda daha iyi atışlar yapabilmek v.b için nelere dikkat etmek gerek neler yapılması gerek sürekli oynuyoruz arkadaşlarla ama mutlaka bazı dikkat edilmesi gereken şeyler vardır örneğin atışlar v.b hakkında fikir verebilecek birileri varmı acaba Cepli bilardo bildiğin amerikan oynuyoruz işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Yani bilardoda daha iyi atışlar yapabilmek v.b için nelere dikkat etmek gerek neler yapılması gerek sürekli oynuyoruz arkadaşlarla ama mutlaka bazı dikkat edilmesi gereken şeyler vardır örneğin atışlar v.b hakkında fikir verebilecek birileri varmı acaba Cepli bilardo bildiğin amerikan oynuyoruz işte

Amerikanda görmeye bakıcan işte iyi hedef alcan bir şey yok ki. 3 top'da taktik var amerikanda bam güm vuruyorsun genelde

• Şöyle düşünebilirsin basketbolda şutunu geliştirmek için sürekli stil geliştirerk sut atarsın bir zaman sonra oturur ve değişir bilardoda böyle alıcaksın ıstakayı zor vuruşlar deniyiceksin oynayarak görerek öğreniceksin..
  • Saolun arkadaşlar ya şöyle dam dum oynamak tüm adamı deli ediyo zaten amerikanı bırakıp 3 top yada 3 bant felan geççem sürekli oynayarak birşeyler kapılabilirmi demek istedim aslında ilk baska ıstkayı tutamıyordum yavaş yavaş sağlam oynamaya başladım sonra arkadaşlarla ilerlettik biraz birde şu biz oynarken izleyip laf söyleyen apachiler olunca adam tüm konsantryi kaybediyo
  • dostum amerikanda kendini fazla geliştiremezsin, 3 top oyna. ilk başta zor gelebilir ama inan alışınca bir daha amerikan oynamak istemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yolları nasıl öğrenirim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.