Şimdi Ara

Bilardo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşından küçükleri sorun çıkartmadan oynatan güzel bir bilardo mekanı biliyormusunuz ?
    Güzel mekandan kastım serseri ve apaçilerin olmadığı mekanlar ???

• Türkiye çapında mı ?
  • İstanbul'da demeyi unuttum
  • kadıköyde var, boğanın karşısında zeki bilardo, apaçi var ama üst kata çıkarsan orada bi asa var apaçilerle alakn olmaz bide bakırköyde nokta bilardo var orası dersanelerin orda apaçilerin işi olmaz orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 3 Ocak 2009; 21:46:01 >
  • Erhan kardeş bakırköydekinin adresini yazabilirsen çok memnun olurum
    en azından çevresindeki bi mağaza adını falan söylersen rahatça bulurum
    teşekkürler...

bide 18den küçükler oynayabiliyor dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprdm -- 3 Ocak 2009; 21:50:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

kadıköyde var, boğanın karşısında zeki bilardo, apaçi var ama üst kata çıkarsan orada bi asa var apaçilerle alakn olmaz bide bakırköyde nokta bilardo var orası dersanelerin orda apaçilerin işi olmaz orda

beyaz zambak sokakta sanırsam hatta iddaa bayisi aynı zamanda gerçekten güzel bir yer. hatta masa tenisi langırt falan da var

• quote:

Orjinalden alıntı: KeynesyeN1993

quote:

kadıköyde var, boğanın karşısında zeki bilardo, apaçi var ama üst kata çıkarsan orada bi asa var apaçilerle alakn olmaz bide bakırköyde nokta bilardo var orası dersanelerin orda apaçilerin işi olmaz orda

beyaz zambak sokakta sanırsam hatta iddaa bayisi aynı zamanda gerçekten güzel bir yer. hatta masa tenisi langırt falan da var

doğru orası baya seviyeli bi mekan, biraz pahalı diye giremiyo apaçiler, 1-2 milyon fark var saatinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetonlu Nostalji Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Okey Oyna www.okeyciyiz.com
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cahilliğimi mazur görün ama apaçi dediğin tipler nası bişey merak ettim de :SSS

bu arada iyi oyunlar bende yeni yeni oynamaya başladım gerçek çok zevkliymiş daha önce arkadaşları dinlemeyip niye oynamadığımı anlamıyorum doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprdm

Erhan kardeş bakırköydekinin adresini yazabilirsen çok memnun olurum
    en azından çevresindeki bi mağaza adını falan söylersen rahatça bulurum
    teşekkürler...

bide 18den küçükler oynayabiliyor dimi ?

ben 16 yaşındayım giremediğim bilardo salonu yok, kardeş istanbul caddesine gel, careuseli(karusel işte :D) 50m geç, bi sağ dönüşte balıkçılar ve asport(converse) var, oraya gir, ordan sora ilk sola gir dersaneler sokağı gibi bi yer, bi sürü dersane var, birey final fem falan, o sokakta, biraz yürü solunda kalıyo, birey dersanesinin altında,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 3 Ocak 2009; 21:59:53 >
  • Kartal'da Number One internet kafe..epey büyük bi yer 4 tane 3top 2 tane amerikan masa var hem ps2 hem ps3 en son biligsayarları epey azaltmışlardı...
    Her cuma gidiyoruz arakadaşlarla normalde saati 5 lira öğrenciye 4 hatta yan tarafında masa tenisi bile var..geniş ve ferah bi mekan tavsiye ederim...
    Kartal münübüs yolu üstünde tam caddeyi bilmiyorum ama büyük bi cadde var alt geçit var dibinde yukarıya dooru gidio cadde orda epey yukarı cıkınca solda...Tarif edemedim ama
  • Arkadaşlar beyazzambak sokaktaki yerde saati kaç para bilginiz varmı ?
  • Harbi ya Apaçi da ne yeni mi çıktı ?
  • quote:

apaçi var ama üst kata çıkarsan orada bi asa var apaçilerle alakn olmaz

Nasıl yani?Asayı eline alınca apaçileri def mi ediyor nasıl bir şey bu?
  • ankarada yokmu böyle yerler?
  • Ankara da bilen varmı ?
  • Oralar 18 yaşından küçükler için uygun değil !
  • Arkadaşlar internette Zeki Bilardo'nun Bakırköy İncirli'deki adresini buldum ancak oraının bilardo salonumu yoksa bilardo malzemesi satış yerimi olduğunu anlayamadım.Giden ve bildigi olan biri varsa lütfen aydınlatsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.