Şimdi Ara

Bil ve Fethet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bil ve fethete yeni başladım ama oynarken birşey farkettim en kolay soruya bile yanlış cevap veren insanlar var
    acaba oyunda yapay zeka ile mi oynuyorum die düşündüm ama fotolarıyla beraber geliyo rakipler bu konuda bilen biri
    varsa cevap versin lütfen.

• bende de oluyor bi ara istanbulun fetih tarihini bilemediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Nail1

Firmamızda uygulaması bulunan Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda, sizlerden gelen her türlü talep ve görüşün hizmet kalitemizi arttırmak için bir fırsat olduğunu ve bu kapsamda değerlendirildiğini bilmenizi isteriz. Yaşadığınız bu üzücü durum ile ilgili tarafınızdan özür dileriz. Konuya ilişkin ilgili departmana bilgisi verilmiştir. Bildiriminizi ve değerli görüşlerinizi aktardığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla BİL ve Fethet AŞ
  • Bu sorunumla ilgilendiğiniz için en içten dileklerimi sunar ve en kısa sürede bu sorunumu çözeceğiniz konusunda
    hiç bir şüpem bulunmamaktadır. Hadi len kafa bulma benimle :D
  •  Bil ve Fethet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Black. -- 9 Eylül 2014; 21:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Sayın Nail1

Firmamızda uygulaması bulunan Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda, sizlerden gelen her türlü talep ve görüşün hizmet kalitemizi arttırmak için bir fırsat olduğunu ve bu kapsamda değerlendirildiğini bilmenizi isteriz. Yaşadığınız bu üzücü durum ile ilgili tarafınızdan özür dileriz. Konuya ilişkin ilgili departmana bilgisi verilmiştir. Bildiriminizi ve değerli görüşlerinizi aktardığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla BİL ve Fethet AŞ
    Halen orada çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eğer çalışıyorsanız o firmanıza söyleyin bıktık artık oyunun devamlı kopmalarından oyun oynanmıyor be! 2. veya 3. oluyorum bunun yüzünden. Niye oyunu düzeltmiyorsunuz, flash tabanlı olması yerine html5'e geçmiyorsunuz? Yeni bir server kurmuyorsunuz? 1 aydır facebook fan sayfasında paylaşım da yapılmıyor birdenbire Türkiye oyununu mu kapatacaksınız hayırdır siz??
    Öyle basit bir oyuncu değilim altın kalem var benim 2 senedir oynuyorum.

(Konuyu hortlattığım için özür dilerim arkadaşlar. Eski de olsa yetkili birini görünce yazmak istedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 18 Ocak 2019; 14:52:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.