Şimdi Ara

Bıktım TTNET ! Ne bu yavaşlık ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir aydır internetim feci şekilde yavaş. 4kb ile indiriyorum dosyaları falan. Arada gidiyor internet iyice saçmaladılar falan. Sözde fiber çektiler buraya dahada yavaşladı. Ha haftada bir gün feci şekilde hızlı çalışıyor ona sözüm yok ama bıktım ya yavaş yavaş. BUnun çözümü var mı ttneti mi arayayım direk sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spe3dy

Arkadaşlar son bir aydır internetim feci şekilde yavaş. 4kb ile indiriyorum dosyaları falan. Arada gidiyor internet iyice saçmaladılar falan. Sözde fiber çektiler buraya dahada yavaşladı. Ha haftada bir gün feci şekilde hızlı çalışıyor ona sözüm yok ama bıktım ya yavaş yavaş. BUnun çözümü var mı ttneti mi arayayım direk sizce?

Kardeşim öncelikle internetini senden başkası kullanıyormu ? internet kablolarını test ettinmi ? yoğunluk olabilir bendede arada ole oluo 200kb ile indirirken 50-60 kb düşüyor fiber döşüyorlar buralara full bugünde yeri falan kazıyorlardı üst sokakta bizim binanın 30-40 metre ilersinde fiber var daha aktif olmadı onu bekliyoruz bizde 5-6 aydır aktif değil hat değerlerini ve kaç mbps aldığını falan ss halinde koyarmısın

• Uu uçmuş :D. Fiber bizim burada aktif oldu zaten binaya takılan kutu ses çıkardığından dolayı bir daha şikayet etmiştik onu biliyorum. Ayrıca neti benden başka kullanan yok. Kabloları nasıl test edebilirim onu anlamadım? Ve ttnetin hız testinde 4mbs falan çıkıyor. Ama oldukça yavaş.
  • quote:

Uu uçmuş :D. Fiber bizim burada aktif oldu zaten binaya takılan kutu ses çıkardığından dolayı bir daha şikayet etmiştik onu biliyorum. Ayrıca neti benden başka kullanan yok. Kabloları nasıl test edebilirim onu anlamadım? Ve ttnetin hız testinde 4mbs falan çıkıyor. Ama oldukça yavaş.

kardeşim fiber aktif olduysa en az 8mbps kullanman gerekli yada 16mbps vede binaya takılan kutu derken normal sesmi yapıordu dırrtttt falan die bide internet kablonu yenilet cat6 tak modeminden o bina kutusna kadar
  • Aynen öyle. Dıııııı diye sürekli bir ses vardı hatta rahatsız olduğundan dolayı millet görevli çağırdılar azaldı sesi. Ya sorun dediklerinse yaparım yeniletirim kabloyu falan. O kutu gibi şey geldiğinde binaya benim netim bayağı hızlıydı ilk haftalarda. Videoyu açıyordum daha ben başındayken 5-6 dakikalık video 3 saniyede doluyordu. Şimdi berbat. O yüzden kafam karıştı. Ama dediklerine bakacağım kabloyu falan değiştireceğim gerekirse
  • quote:

Aynen öyle. Dıııııı diye sürekli bir ses vardı hatta rahatsız olduğundan dolayı millet görevli çağırdılar azaldı sesi. Ya sorun dediklerinse yaparım yeniletirim kabloyu falan. O kutu gibi şey geldiğinde binaya benim netim bayağı hızlıydı ilk haftalarda. Videoyu açıyordum daha ben başındayken 5-6 dakikalık video 3 saniyede doluyordu. Şimdi berbat. O yüzden kafam karıştı. Ama dediklerine bakacağım kabloyu falan değiştireceğim gerekirse

Kablo çok ama çok önemli bişi internet için çünki tek destek o ondan çekiyoruz bazı insanlar biraz geri kafalı oldugu için telefon kablosu alıo incecik tüy gibi bağlıttrıo 1mbps bile kullanamıyor sonra kapattırıor internetini falan saçma sapan şeyler
  • Bu bayağı karışık ya baktım da. Modemden bilgisayara cat5 kablosu var ama ben wirelessten bağlandığım için boşta duruyor o. Zaten modemle bilgisayar yanyana kabloyu bağladığımdada bir değişiklik görmemiştim o kadar fazla o yüzden taşıyorum bazen bilgisayarı dışarıda bıraktım o kabloyu neyse. Benim burada bayağı karışık mesela modemden aşağıya uzanan kablo yapıştırılmış çift kablo. Orada swictch girişimi deniyor ne ondan var kibrit kutusu gibi birşey. Oradan telefona bağlanıyor o kablo da aynı şekilde çift. Sonra telefondan aşağıda telefon kutusu var bizim oraya gidiyor o kabloda gene bunun devamı. Sonra o kutudanda aşağıda dediğim net kablosuna bağlanıyor. Çok karıştırdılar burayı. En iyisi bir görevli çağırmak olacak sanırım. Ve bu arada dün mesela sabah 4 dakikalık videoyu izleyemedim kesiliyor yarım saat beklyior yavaş yavaş doluyor falan. Akşam öylesine bir download başlattım 500 mb lık. 15 DK da tak diye inmiş şaşırdım kaldım. 600 kbs a kadar çıkmış hız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.