Şimdi Ara

Bıktım Şu Ping Olayından

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2 ay oldu benim pingler 2000 civarı görünüyor bazen hiç görünmüyor sadece bendedir sorun dedim ancak oyunda gördüğüm türk kullanıcıların pingleride gözükmüyordu sizde bu sorun mevcutmu ttnet ile ilgili olabilirmi normalde pingler iyi speed testim gayet iyi ama tek bu oyunda pinglerim deliriyor

• Aynı sorun bendede bir aydır baş gösterdi 4-5 defa ttnet mh ile görüştüm çözüm bulamıyorlar, artık işimiz şansa kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

Aynı sorun bendede bir aydır baş gösterdi 4-5 defa ttnet mh ile görüştüm çözüm bulamıyorlar, artık işimiz şansa kaldı.

ttnet kaynaklımı bilmiyorum ama vpn ile girince pingler gözüküyor battleforumda adam isp değiştirdim oldu diyenler var eğer bf4'de böyle olursa başka ıss sağlayıcısına geçiş yapıcam
  • Sunucular Avrupa lokasyonlu olduğu için maalesef pingler bu şekilde oluyor.. Sunucular Türkiye'ye taşınmadığı sürece değişeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicreis

Sunucular Avrupa lokasyonlu olduğu için maalesef pingler bu şekilde oluyor.. Sunucular Türkiye'ye taşınmadığı sürece değişeceğini sanmıyorum.

hocam eskiden böyle dğeildi pinglerin 60 civarı olduğu günlerim oldu şimdi neden böyle sizdede aynı sorun mevcutmu
  • bende şuan 70 falan
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Şu an en düşüğü 60'larda ortalama 80 civarı felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 26 Eylül 2013; 20:45:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde battlefield silip tekrar kurayım uzun sürecek 30 gb dosya büyüklüğü 3 mb indirme hızı vay halime
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Silip tekrar kurmanın bir faydası olacağını düşünmüyorum.. Muhtemelen sıkıntı internet bağlantısıyla alakalıdır.. Ama genede siz bilirsiniz
  • Bende ping dün 450 ye çıktı çok şaşırdım 30 saniye falan öyle sürdü sonra düzeldi 90 lara 80 lere.
  • beyler çözümü buldum ilk olarak avira ve comodo firewall programlarını kapatmama rağmen kendi başına buyruk iki programda ıcmp flood özelliği yüzünden pingleri çok gösteriyordu bende bu iki programdan kaynaklanmıyor diyip geçmiştim bu kez direk ağ bağdaştırıcısına yüklenen yazılımları devre dışı bırakıp denedim sonuç başarılı oldu pingler eski haline döndü bu hatayı alanlara umarım yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.