Şimdi Ara

Bıktım bu iphone nun resmi bilgisayara attıktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone ile çekilen fotoğrafı bilgisayara kopyalayıp açtığımız zaman biz telefon ile düz bir şekilde çeksek bile fotoğrafı yan çekilmiş gibi gözüküyor bilgisayarda bu sorun. Yan olan resmi düz yapamıyoruz izin verilmiyor gibi hata veriyor iphone ile çekilen her resimde olmuyor ama genellikle bu sorunla karşılaşıyorum. ios 5.1.1 güncellemesiyle birlikte oldu daha önce böyle bir sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 20 Temmuz 2012; 13:49:26 >

• hiçbirşey anlamadım
  • 5.1.1 yazarken eli sürçmüş, tanımlanamayan karakterler girmiş yazının içine.

Ondandır anlaşılamaması.

düzeltme: Alıntı yapmama huyumun canı çıksın. Konu sahibi noktalamaları düzeltince havada kaldı bizim espri.
    (görmeyene not: yazıda sadece 5.1.1 yazarken nokta kullanılmıştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 20 Temmuz 2012; 13:54:49 >
  • Windows bilgisayarda bu sorun var macbook larda yok. Tek careniz fotoyu paint le acin ctrl+s yapin kapatin ve istediginiz gibi cevirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows live photo gallery kullanın tek tıkla düzeltin fotolarınızı.

• iphone da fotografları cevirmen mümkün , ayrıca bilgisayarda yan gorunen fotograf 1 tık ile dik hale getirilebilir.
  • @druen her fotoğrafta olmuyor işte.

her fotoğrafra tek tek uğraşmak işkence bunun nedenini bilen var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den Telefona Yazı Gönderme
    15 yıl önce açıldı
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows Kulllanıyorsan İphone un üzerinde sağ tıklayıp Resim ve videoları al diyeceksin. Sonra da istediklerinin hepsini photoshop da açacaksın CS5 te önüne camera raw gibi bir pencere geliyor ve oradan hepsini kayıt ediyorsun ama hepsi olmuyor sadece sorunlu olanlar kayıt ediliyor ;) ben yaptım oldu denemmelisin yeterli alanın varsa bi de resmi çektikten sonra üzerinde düzenleme yapmassan bir şey olmuyor yani renk iyileştirme gibi
  • Resim çekerken ses açma kapama tuşları aşağıda olsun. Bir de bir zahmet noktalama işaretleri kullan. Düzeltilmiş hali bile rahatsız ediyor.
  • Dostum bunun nedeni fotoğraf çekerken üstte flaş seçenekler gibi yazılar varya onları her zaman ekranın üzerinde tutmak gerekiyor. Örneğin telefonu yan çeirip geniş açı alacaksan ilkönce kamerayı açtıktan sonra ekranı yan çevirip o yazıların ekranın üzerine gelmesini sağlamalısın. Sonra çekmelisin. Bazen sen ekranı çevirsen bile telefon eğimli duruyorsa o yazılar üste gelmiyor dolayısıyla fotoğrafı dik çekmişsin gibi algılıyor. Dediğim gibi çekim yaparsanız sorun kalmaz. Çektiğiniz fotoları da telefonun içindeyken çeviremezsiniz bilgisayara kopyaladıktan sonra çevirebilirsiniz ancak bunun için de windows tarayıcı sihirbazını kullanırsanız daha rahat olur;)
  • Teşekkürler arkadaşlar. picasa programı ile açıp yapıyorum şuan umarım bu sorun çözülür yeni gelen güncelleştirmelerle birlikte.
  • resme sağ tık saat yönünde veya saat yönü tersine cevir
    seç
  • Fotografları PC'ye kopyalamadan işlem yapamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

iphone da fotografları cevirmen mümkün , ayrıca bilgisayarda yan gorunen fotograf 1 tık ile dik hale getirilebilir.

İşte sorun da orada Windows üzerinden o tek tık olmuyor. Programlar gerekiyor.
  • Pix resizer diye bir program var. Fotoğrafları toplu bir şekilde döndürüp kaydedebiliyorsunuz, isterseniz çözünürlüğünü de değiştirebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 22 Temmuz 2012; 4:14:59 >
  • En temiz yöntemlerden biri de office paketince bulunan microsotf picture manager, klasor olarak fotoları ac, cevirmek istedigin resimleri sec, hepsini 90 derece saat yonnde dondur de, cıkarken kaydet. toplu halde de halledebilirsin. bilgisayarında office 2007 yada 2010 yuklemen yeterli. Kolay gelsin.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum gerçekten iğrenç bir durum bide her resimde yapmıyor bazı resimlerde yapıyor nedense paintle ctrl s yapıp döndürüyorum şimdilik biraz böyle uğraşıcaz ios 6da düzeltseler bari
  • 4s fotolarının döndürülmesi ve kaydedilmesi çok sıkıntılı.
    aynı durum ip4 lerde yok.
  • Evet bende aynı sorunu bir kaç kere yaşadım. Özellikle iphone4s de olan bir sorun. Bana sanki fotoğrafın boyutlarından kaynaklanıyor gibi geldi. Ben windows fotoğraf görüntüleyici ile açmaktansa başka programlar ile çeviriyorum. Örneğin paint ya da microsoft photo 2010
  • Selam

Ters cekilmis videolari nasil ceviririz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.