Şimdi Ara

BIKTIM ARTK ARABASIZLIKTAN LÜTFEN Bİ YARDIM ELİ=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birikmiş pek bi param yok taş çatlasa 5.000ytl flndır ama 28bin ytl lik bi araba beğendim ve çok istiyorum nasıl alabilirim acaba böle düşündüğüm şey aylık 300ytl 400ytl taksitle mesela böyle bişey mümkünmü acaba??Fikir verirseniz çok sewinirim

• Bir Arkadaşım 10~15.ooo YTL peşinat Aylık 333ytl Taksitle Ford Fiesta Aldı . Hesap Et .. Tabi 0KM istiyorsan .. Araç Dizel . Cd Falan herşey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 1 Ocak 2007; 17:03:21 >
  • Araba Total 33.oooYTL ydi. Yanlış hatırlamıyorsam 3~4 Ay evvel aldılar . Tüm bildiklerim bu kadar yanlış bilgi vermiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 1 Ocak 2007; 17:30:37 >
  • çok güzel ama bnim istediğim ikinci el tbi 0 arabada güzel olur ama bnim sadece 5000ytl birikmişim war okdr peşinat veremem ki:( yinede saol
  • Bi dacia logan alabilirsin. arkadaşım satın aldı. hiç peşinat vermeden aldı üstelik...
  • o loganlar Allah muhafaza kağıt gibi arabalar walla olmaz=)
  • Arkadaşım bence biraz daha bekle,
    değil 5.000 lira + borç ile araba almak, aracı trink peşin bile almış olsan kenarda fazladan 5-6 bin liran olsun derim, trafiğe çıkmak rus ruleti oynamak gibidir temkinli olmanı öneririm...

En ufak bi terslikte daha taksidi bitmemiş aracını acele satmak zorunda kalan bir sürü insan var, yinede tercih senin tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok ben kafaya koydum nolursa olsun istiorum artk ya yeter gına geldi akbille nıınıı nıınıı yapıp oraya buraya o kokular içinde sürüklenmek kendi arabamın parfüm kokusuyla seyahat istiorummmm=)
  • akbille nıınıı nıınıı yapmakta zevklidir
  • 5 yaşa kadar 2. el araçlar için kredi alabiliyorsun. Ayda 400 ytl ödemen için 70 ay vadeli olması lazım. 6 senede biter yani borcu. Böyle bir kredide alabilirsin

Tabi ilk aldığında, kaskosu, bakım masrafları, devir masrafları ve ödenmediyse yıllık vergisi , egsoz muanesi gibi şeylerle karşılaşacaksın.

Eğer bunlar dahil olsun krediye dersen 32.000 ytl'lik bir kredi alırsın. ( Bütün bu işlemler 4000 ytl'ye olursa diye varsayıyorum )
  • hangi banka 70ay vade verioki yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

hangi banka 70ay vade verioki yau

Veren vardır. 70 ay olmasada 40 ay vade veren var. Mesela ben aldım Tabi sen alırsan (28.000 ytl için konuşuyorum) ayda 700 ytl ödemen gerekecek. 5000 ytl'yide arabanın masrafları için ayırsan, eh işte böyle bir şey olur.

Ama 28.000 ytl'lik ne alacaksın onu merak ettim. Sana tavsiyem tam sınırda bir otomobil alman. 2007 yılında olduğumuza göre mutlaka 2001 model bir araç al. Seneye 2008 olduğunda vergisi yarı yarıya azalacak. Ben öyle yaptım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMC -- 1 Ocak 2007; 21:01:12 >

• anladım bnim istediim araba 1998 model mercedes slk200 işte aslında 8milyarda bulabilirim 20000 ytl kredi çeksem acaba taksitler nasıl olur bide acaba nasıl alalbilirim sen aldıysan biraz açıklarmısın yane şu anda çalışmıorum mesela ama babamın şirkete çalışıorum die bişi ayarliabilirim ama nasıl yapmam lazım acaba??
  • Şirkette çalışmak zorunlu zaten onu belirtmek zorundasın. Bu arada 1998 model olmaz. 2007 yılında olduğumuza göre minimum 2001 model arabaya kredi alabilirsin. Mercedes Slk 200'ün 2001 modelide senin bütçenin üstüne çıkar. Ayrıca bakımıda pahalıdır. Yani ucuz olduğuna bakma masrafları vardır mercedesin. Daha fazla bütçe ayırmalısın. Yoksa keyif alamazsın. Ama dur bakalım ileride bu kredi süresi 10 seneye çıkabilir. Mesela eskiden 2. el arabaya hiç kredi vermiyorlardı sadece 0'a vardı.
  • ya 8yaşına kdr veren bankalar war aslında ama mesela ihtiyaç kredi alsam nasıl olur acaba?bide bn arabai alsam sorunlar çözülür babam cimride birazo yüzden aldıramiom araba bn kendim aliim gerisini ona yıkarım bn ztn=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

o loganlar Allah muhafaza kağıt gibi arabalar walla olmaz=)

pardon neresi kağıt gibi anlayamadım?
  • Mercedese göre kağıt gibi olacaktır doğru. Ama 3 yıldız aldılar Ncapten, bir ara kampanya vardı 13.950 ytl'ye baz donanımı satılıyordu. Onları bir araştır bakalım, vadeyle neredeyse ayda bedavaya araban olur. Ama gerçekten almak istediğin arabayla alakası yok.
  • Yane hiç alakası yok tamamen farklı konseptler=)ve cidden cok istiyorum piyango bileti aldım ama oda karavana pufff bna bi formul bu kredi işi nasıl olur tam ya???
  • Arkadaşım bence sen bunu buraya sormada bankalarla görüş bu konuyu...Bu arada piyangoda banada çıkmadı

Bu arada Slk 200 değilde alabiliyorsan Slk 200 komp al madem kesenin ağzını açacaksın. Yada sen para biriktirmeye başla.
  • pufff galba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.