Bildirim
Bıktım artık Wordpressden
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wordpress e yazı yazabilen webmastermı oluyo artık? zaten mesleğimden tiksiniyordum tam oldu... artık başka işlere el atmalıyım dedim. bitane miximiz var ama konuya bakan yok! -
sanane bir çok artısı var ki kullnıyor millet.. benim 8e yakın wordpress script kullandığım ve aylik düzeyli bir gelir sağladığım sitelerim var
-
quote:
Orjinalden alıntı: eub
sananebir çok artısı var ki kullnıyor millet.. benim 8e yakın wordpress script kullandığım ve aylik düzeyli bir gelir sağladığım sitelerim var
Hangi programlama dillerini biliyorsunuz?Eğer bir web programlama dili biliyorsanız sorun yok ama bilmiyorsanız zaten anlayamazsınız ne demek istediğimi. -
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
quote:
sananebir çok artısı var ki kullnıyor millet.. benim 8e yakın wordpress script kullandığım ve aylik düzeyli bir gelir sağladığım sitelerim var
Hangi programlama dillerini biliyorsunuz?Eğer bir web programlama dili biliyorsanız sorun yok ama bilmiyorsanız zaten anlayamazsınız ne demek istediğimi.
http://insurgente.info/ilgilerim.html
demek istediğini çok iyi anladım, ama insanların işine geleni kolay bir şekilde yapabilmesi önemli.. amaçına uygunsa ve en çok verimi wordpress ile alabileceğini düşünüyorsa niçin wordpress kullanmasın ?
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
quote:
Hangi programlama dillerini biliyorsunuz?Eğer bir web programlama dili biliyorsanız sorun yok ama bilmiyorsanız zaten anlayamazsınız ne demek istediğimi.
http://insurgente.info/ilgilerim.html
demek istediğini çok iyi anladım, ama insanların işine geleni kolay bir şekilde yapabilmesi önemli.. amaçına uygunsa ve en çok verimi wordpress ile alabileceğini düşünüyorsa niçin wordpress kullanmasın ?
Sorun o değil.Benimde sürekli takip ettiğim wordpress siteler var.Bunları çoğuda kurumsal altyapıda yada gerçekten iyi webmasterlar tarafından destekleniyor.Sorun zaten varolanı önüne gelenin taklit etmesi.Bunlar webmasterlık filanda bilmiyor.Kuruyor wordpresi sağdan soldan yazılar topluyor ama lafa gelince webmasterım benim sitem var diyorlar.
-
evet yanlış anladım bu şekil yapan çok var.. ama onları kendi haline birakmak daha önemli, bir anlık heves olarak nitelendiriyorum :)
-
Kendi kodladğım, ajax,php,js kodları içeren blog sistemini (12 tema dahil) 87$ satıyorum almak istersen taki wp gibi ucuz pis kaka sistem kulalnmak istemiyorsan
wp yi kullanan webmaster olamz kendi sistemini yazan olur ayrıca nice kendine webmaster diyen coder iyen adam gördüm hep hazır sistem kullanan (sözde kendileri geliştirmişmiş...)
-
Bunun webmaster olup olmamakla alakası yok ben aşmış bir coder'da olsam wp gibi bir sistemi 1 yılda ancak kodlayabilirim neden tekerleği yeniden icat etmeye çalışayım ki? -
quote:
Orjinalden alıntı: Sadri Alışık
Kendi kodladğım, ajax,php,js kodları içeren blog sistemini (12 tema dahil) 87$ satıyorumalmak istersen taki wp gibi ucuz pis kaka sistem kulalnmak istemiyorsan
wp yi kullanan webmaster olamz kendi sistemini yazan olur ayrıca nice kendine webmaster diyen coder iyen adam gördüm hep hazır sistem kullanan (sözde kendileri geliştirmişmiş...)
kalın olarak belirttiğim düşüncen çok yanlış.. hazır sistem kullaniyorum @fuzbing arkadaşımın düşüncesi gibi düşünüyorum.. ama tabi görsellik açısından değiştiriyorum bazı şeyleri, mesela wordpress kullanirim ama temalarını kendim yazarım..
-
hooopp aloooo kardeş bende wordpress kullanıyorum !!
ne yapalım şimdilik amatörüm daha önce Nvu ve Web Page Maker'i kullandım en rahat bu w.press -
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Bunun webmaster olup olmamakla alakası yok ben aşmış bir coder'da olsam wp gibi bir sistemi 1 yılda ancak kodlayabilirim neden tekerleği yeniden icat etmeye çalışayım ki?
evet katılıyorum fakat piyasada artık herşeyi icad edilmiş geçen gün bir tek taktik kurarak dövüşme oyunu fikri kalmıştı onuda ben kodladımpiyasada sadece 1 tane böyle oyun varwww.sf-metalheart.com
genellikle piyasada olmayan şeyleri bulmayı denerim birazda yaratıcılık işi
-
hooopp aloooo kardeş bende wordpress kullanıyorum !!
ne yapalım şimdilik amatörüm daha önce Nvu ve Web Page Maker'i kullandım en rahat bu w.press -
sahsen benim yaptığım sistem 16 bölümden oluşuyor (ama tek sayfa sistemleri bilirsiniz bu yüzden 100 ü geçi ksayfa vardır) eğer alan olamazsa bende bedavadan satıcam blogu sitede kurucam ordan bilmemnenin.nesinin.com (dua edin alan olsun yazık oalcak emeğe
)
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sadri Alışık
sahsen benim yaptığım sistem 16 bölümden oluşuyor (ama tek sayfa sistemleri bilirsiniz bu yüzden 100 ü geçi ksayfa vardır) eğer alan olamazsa bende bedavadan satıcam blogu sitede kurucam ordan bilmemnenin.nesinin.com(dua edin alan olsun yazık oalcak emeğe
)
daha orjinal bir script yazsaydın yazık olmazdı.. ama cidden emeğine yazık olacak.. yinede dualarım seninle ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X