Şimdi Ara

Bıktım artık bu beyinsizlerden.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar bilgisiz,cahil olunmaz arkadaş ya
     Bıktım artık bu beyinsizlerden. Bıktım artık bu beyinsizlerden. Bıktım artık bu beyinsizlerden.

gerçi bunlar için bilgiye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 20 Temmuz 2014; 21:37:23 >

• bu soruları soranları öldürsem günah işlermiyim?
  • Gazzali'den sonra Müslümanlar aklı rehber olmaktan çıkartıp beyinlerini çöpe attılar hala aynı devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle saçma şeylerle uğraşıyoruz ki, yani bu porgramların canlı yayınına ihtiyacımız yok her yıl tekrarını izlesek yeterli.

Not: Elhamdulillah Müslümanım
  • İlk ikisi hakikaten sacma ama bi hristiyan tanidigim var onun yemeginden yemek sorun teskil edebilir sanki?

• Biz de biktik soylelerini reklam yapip egolarini tatmin edenlerden, inansin inanmasin insanların farkli hayat kosullarini gozonune almaktan aciz beyin yoksunlarindan, soyle yollarla inanclari asagilayanlardan, inanmadigi halde İslami problemleri büyüten ikiyuzlulerden, inananin da inanmayanin da karaktersizi mide bulandiriyor iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 20 Temmuz 2014; 22:19:15 >
  • hay ağzına sağlık :) bu tipler kendini modern ve alim sanıyor herhalde ki halkı aşağılamaya kalkıyor

kibirsiz cahili kibirli çakma alime tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurova1907

hay ağzına sağlık :) bu tipler kendini modern ve alim sanıyor herhalde ki halkı aşağılamaya kalkıyor

kibirsiz cahili kibirli çakma alime tercih ederim

Adanali misin

• hayır neden ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurova1907

hayır neden ? :)

Adanliyim bi sansimi deniyim dedim neden çukurova peki hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.