Şimdi Ara

Bıktım artık acı çekiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 17 aylık bir ilişkim var. Gerçekten onu çok seviyorum. Onunda beni sevdiğine inancım tam. Fakat benim bu kız arkadaşımın geçmişi o kadar çok ki...

Benden önce 4-5 kişiyle bilemedin daha fazla kişiyle çıkmış. İçlerinden sadece 1 tanesi 1 yıl kadar sürmüş. Sevgilimden hiçbir şüphem yok. Fakat bu eski sevgililerinin ask.fm sayfalarında benim sevgilimle ilgili soruları görünce ben harbiden bitiyorum. Kahroluyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Bıktım artık kaç defa eski sevgilileriyle kavga ettim. İnanki onu sevmesem hiç ama hiç uğraşmam. Artık bıktım ama. Daha dün olan olayda şu benim sevgilimin eski sevgilisi kalkıp benim sevgilimin eski sevgilisini tehdit ediyor. Ulan sizin neyinize bitmiş gitmiş ilişki neden hala benim sevgilimi sahipleniyorsunuz. Harbiden içim içimi yiyor ne bok yesem bilmiyorum kendimi nerden atsam ne yapsam hiç bir fikrim yok. O kadar çaresizim ki. Keşke baştan bu kadar bağlanmasaydım şu an o kadar canım yanıyor ki. Keşke bu kadar geçmişi olmasaydı şu hayattan en çok istediğim şey sevgilimin ilki olabilseydim...

• okumak istemiyorum konu tutarsa okurum
  • Çare ask.fm vb. sayfaları kapattırmakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çıkmamış bulacaksın hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Çare ask.fm vb. sayfaları kapattırmakta

Ben kalkıp şimdi çocuğun ask.fm ini nasıl kapattırayım?
  • Git at kendini git at bir kız için değer zaten başka kız mı bulamayacaksın ergenlik tavan yaptı sanırım

• kız yüz vermedikten sonra onlara ya da başkasına sen gönlünü ferah tut. Bırak didişsin onlar sen kız arkadaşınla mutlu olmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben artık dayanamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az Ve Öz Arkadaşları Onlara o**** Kötü Kadın Diyorlardır. Ayrıl Kendinide Temize Çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

He ben senin sevgilinin ask.fm sayfasında oluyor olaylar sandım.

Kız bu olaylara muhattap olmuyorsa eski sevgilileri ile konuşmuyorsa sorun olmaz senin açından diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

kız yüz vermedikten sonra onlara ya da başkasına sen gönlünü ferah tut. Bırak didişsin onlar sen kız arkadaşınla mutlu olmaya bak

Böyle diyip içimi ferahlatıyorum ama gün geliyor tekrar eski muhabbetler açılıyor tekrardan kahroluyorum
  • quote:

quote:

quote:

He ben senin sevgilinin ask.fm sayfasında oluyor olaylar sandım.

Kız bu olaylara muhattap olmuyorsa eski sevgilileri ile konuşmuyorsa sorun olmaz senin açından diye düşünüyorum.

Sen öyle düşünüyorsunda ben yapamıyorum işte koyuyor bana bunlar. Geçmişi illaki bir yerden çıkıp benim aklımı kemirip duruyor. Unutamıyorum neden senin geçmişin böyle neden sen bu kadar çocukla çıktın keşke zamanı geriye alabilsek

• quote:

benim sevgilimin eski sevgilisi kalkıp benim sevgilimin eski sevgilisini tehdit ediyor.

Şunu bir kaç kez okuduktan sonra söylüyorum ki bu kız onlarla irtibatı kesmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Hiç çıkmamış bulacaksın hacı

Şu devirde bakiresi zor bulunurken hiç çıkmamışı çok ama çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

benim sevgilimin eski sevgilisi kalkıp benim sevgilimin eski sevgilisini tehdit ediyor.

Şunu bir kaç kez okuduktan sonra söylüyorum ki bu kız onlarla irtibatı kesmemiş.

Benim sevgilim kesmiş fakat sevgilimin or*sp* arkadaşları kesmemiş. O arkadaşları benim sevgilime söylemiş.
  • Ya sanane onlardan yesinler birbirlerini. Kız seninle çıkmıyormu ? Güveniyorum diyorsun da daha ne diye sorun yaratıyorsun. Bakma onlarin sitesine falan baktıkça daha çok kafaya takarsın bu sefer kız arkadaşına bile güven eksikliği hissedebilirsin. Sakın bunu kız arkadaşına yansıtma ki zaten bilse bile umursayacağını sanmam. Ya gidip pataklıcan ikisini rahat edemem diyorsan yada umursama. Ortada kız arkadasin ile aranı etkileyecek durum yok çünkü.

• ya geçmişine hiç bakmadan geleceğe bakacaksın.Ya da o kızdan ayrılacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Ya sanane onlardan yesinler birbirlerini. Kız seninle çıkmıyormu ? Güveniyorum diyorsun da daha ne diye sorun yaratıyorsun. Bakma onlarin sitesine falan baktıkça daha çok kafaya takarsın bu sefer kız arkadaşına bile güven eksikliği hissedebilirsin. Sakın bunu kız arkadaşına yansıtma ki zaten bilse bile umursayacağını sanmam. Ya gidip pataklıcan ikisini rahat edemem diyorsan yada umursama. Ortada kız arkadasin ile aranı etkileyecek durum yok çünkü.

Çok takıntılıyım harbiden senin şu mesajını okuduktan sonra kendimi psikolojik rahatsızlığı olan takıntılı bir gerizekalı olarak gördüm resmen. Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama ben neden böyleyim ben neden yapamıyorum bilmiyorum. Boş yere herşeyi takıntı haline getiriyorum. Kimse konuşsun istemiyorum sevgilimi.

• Aşk acısı çeken insanları samimi bulmuyorum, senin çektiğin acıysa anne babasını kaybedenler dünya'da cehennemi yaşıyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 25 Ağustos 2014; 1:39:22 >
  • motora su kaçmıştır boşuna yorma kendini

• Git çocukları döv ciddiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.