Şimdi Ara

bıktım araba bakmaktan yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir aydır nerdeyse araba bakıyorum.artık almam lazım. arastırdıkca bıseylerı cıkıyor sıkıldım ıyıce... oncelikle max 35-36 bin tl butcem var sıfır araba almayı dusunmuyorum. cunku 8 ay kullanıp satıcam. o yuzden degerını kaybetmeyecek bır arac onermenızı ıstıyorum.
    benım lıstem su sekılde:
    1.honda civic elegance (dusuk km ve darbesız boyasız bulmak cok zor.)
    2.focus titanium 1.6 benzinli(deger kaybedermı suphelıyım??ayrıca lpg takdırmam lazım lpg de sankı sorunluymus bunların buna 34 bıne 30bınkm de temızını buldum)
    3.golf 2009 midline (40 bın kmde 33bin tl istiyor.+tup 35 e geliyor- sankı bu model ve kasaya cok gıbı)

benım lıstem bu ayrıca bırde auris var ama onun pıyasası cok ıyı degıl dıye dusunuyorum sankı cok deger kaybeder. sızın fıkırlerınızde onemlı. ayrıca onerecegınız baska araclar varsa onlarıda yazarsanız sevınırım.

• Altin kaplamali golf al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında arastırmayı sadece netten degılde cevrenızden de yardım alarak genısletın. Mısal bız dayıma arac bakıyorduk 16 bıne kadar. Netten ıstedıgımız gıbı bır sonuc cıkmadı. Haftasonu son anda bır accent bulduk. 2006 model 67 bınde ılk sahıbının elınde. Sadece sag far ve camurluk degısenlı. O da otoparkta olan bır surtme sonucu fotolarını da gosterdı. 15.850 ye aldık aracı. Acele etmemek lazım.
  • Sadece 8 ay kullanılıp satılacaksa daha düşük bütçeyle piyasası iyi bir araç almak daha mantıklı.

Azdan az, çoktan çok gider..

Bir de böyle hesaplara girmek ne kadar doğru? Darbesiz, boyasız Civic alırsın sabah uyandığında bir bakmışsın arabayı park halindeyken biçmişler. Gitti 5-6 bin TL, ondan sonra ne yapacan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Altin kaplamali golf al

hadı bızı guldur.
  • doğan al, 8 ay bin, sonra sat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Sadece 8 ay kullanılıp satılacaksa daha düşük bütçeyle piyasası iyi bir araç almak daha mantıklı.

Azdan az, çoktan çok gider..

Bir de böyle hesaplara girmek ne kadar doğru? Darbesiz, boyasız Civic alırsın sabah uyandığında bir bakmışsın arabayı park halindeyken biçmişler. Gitti 5-6 bin TL, ondan sonra ne yapacan?

ya dogru tabıde ben onlemımı alıyımda. benım aslında demek ıstedıgım pıyasası ıyı bır arac mutlaka hersey basımıza gelebılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değer kaybı konusunda Reno Toros iyidir.

Araba konusunda Honda iyi bir tercih olur ama otomatik olsun.
  • Kardeş kaç ay oldu hala alamamışın aracı hakkaten

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kardeş kaç ay oldu hala alamamışın aracı hakkaten

ya sorma bıraz bekleyım dedım arastırdıkca suyu cıktı. gozumu karartıp alamıyorum kı bı.
  • Temiz Civic'i herkes arıyor ama bulamıyor. O riskli.
    Fiesta tutulan bir araçtır. 1.6 benzinli gayet tatminkardır. Ama fiyat aralığında Focus bakılsa daha iyi sanki C sınıfı araçlar var listede.
    Golf kesinlikle kaybettirmez. Araç isterse pert olsun gene kaybettirmez. Civic gibi değil yani elinin altında VW amblemi olsun gene prim yapar ona göre düşün.

Ha ben 8 ay sonra satmayacağım deseydin Civic derdim ama satcakmışsın Golf diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Temiz Civic'i herkes arıyor ama bulamıyor. O riskli.
    Fiesta tutulan bir araçtır. 1.6 benzinli gayet tatminkardır. Ama fiyat aralığında Focus bakılsa daha iyi sanki C sınıfı araçlar var listede.
    Golf kesinlikle kaybettirmez. Araç isterse pert olsun gene kaybettirmez. Civic gibi değil yani elinin altında VW amblemi olsun gene prim yapar ona göre düşün.

Ha ben 8 ay sonra satmayacağım deseydin Civic derdim ama satcakmışsın Golf diyorum

yok focus zaten ıste focus titanium 115ph benzinli. golf de 2009 eski kasa ama? 35 e gelicek nerdeyse edermı o kadar?
  • Bunca zamandır alamamışsınız hocam,sizin işiniz gerçekten zor.Kesin bir araç kararı verin,sadece ona yoğunlaşın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed66

quote:

ya sorma bıraz bekleyım dedım arastırdıkca suyu cıktı. gozumu karartıp alamıyorum kı bı.

8 ay sonra ne alıcan ?

• Araba alirken kimseye sormayacaksin. Her kafadan farkli bir ses cikarsa iste boyle olur, kararsiz kalirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Altin kaplamali golf al

• Kısa vadede satacağın için kesinlikle Golf derim...
  • quote:

quote:

quote:

8 ay sonra ne alıcan ?

dusuk model bısey alıcam fusion duster gıbı yerden yuksek.koy yolu ıcın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Temiz Civic'i herkes arıyor ama bulamıyor. O riskli.

yok focus zaten ıste focus titanium 115ph benzinli. golf de 2009 eski kasa ama? 35 e gelicek nerdeyse edermı o kadar?

Kusura bakma gece gece yanlış okumuşum. Aslında kullanacak olsan temiz bir araç buldun mu kullan. Segment farkı olmazsa, verdiği tat o kadar da farklı olmaz. Ama satmak öncelikli olduğu için Golf diyorum. Ederi etmezi boşverelim araç o fiyatlara satılıyor. Satılıyor ki bir ilan gidiyor yenisi açılıyor her gün.

Gerçekten araç alırken her kafadan ses çıkar ki benim açtığım konuda da öyle oldu. Ben 4 sene satmayı düşünmediğimden direkt olarak bir liste yaptım. Ama listede olmayan ki listede 10-11 araç vardı, Peugeot 207 aldım. Nasip kısmet biraz ve temiz bir araçtı kaçırmak istemedim. Ama satma öncelikli olduğu için piyasası en çok olan Golf'tür bu fiyat aralığında.

• 8 ay sonra satıcan bir arabayı neden araştırıyorsun ki al vw 2. el de değil değer kaybetmek daha yüksek fiyata bile satarsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.