Şimdi Ara

Bikaç soru....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son FM 2007 oynadım bayağıdır oynamıyorum FM serisini.Geçen FM 2009 yükledim ve Chelsea ile başladım az alışayım güçlü bi takımla dedim.

Hazırlık maçları kötü gidiyo ilk maçı yenildim sonraki 2 maçta berabere kaldım.Son maçı 3-0 aldım bikaç değişiklik yapıp.

Training'i nası ayarlamalıyız bende ayarlar kapalı gözüküyo biz ayarlayamıyo muyuz ?

Bide Gomis'i aldım forvete adam çok gol kaçırıyo nası adam edecez bunu

Edit: Birde eski serilerde sağ veya sol bekleri ileriye koşturuyoduk karşı yarı sahaya.Şimdi en fazla orta sahaya kadar koşturuluyo.Veya orta sahadaki adamı sağa sola koşturamıyoruz öyle bi talimat yok sadece ileri geri var.Bunu değiştirme şansı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0t Sauce -- 29 Mart 2009; 16:39:11 >

• dostum turksporta.nette sorularına daha iyi yanıtlar bulabilirsin. orada taktik, teknikle ilgili çok güzel yazılar var.
  • Sağolda ben burdan cevap bekliyorum sonuçta burdada az çok bilenler, anlayanlar var.
  • reis en iyisi fifa 2008 MNGR Mod Çok Zevkli
  • O hoşuma gitmiyo fazla.
  • anrenman bazlı degiştiremezsin orda sadece zorluk derecesini ayarlarsın.
    oyuncuya yada bölgeye göre ki bu senin tarzına göre yane atak sa atak defansif se defansif olarak antrenman ayarlıya bilirsin nasıl
    olacagını bilmiyorsan analta bilirim.
    forvetin gol kaçımasını istemiyorsan bitiriciligi 19-20 olaması lazım o zaman fazla gol kaçırmaz tabi her gelenide atacak degil.
    3 üncü ve son sorutu pek anlayamadım ama oyuncunun üzerinde sol tıkla ve basılı tutarak istedigin ikinci bölgeye hareketlendire bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 31 Mart 2009; 13:45:52 >
  • Antreman olayını anladım sağol.Oyuncuya yeni pozisyon öğretmeyide biliyorum.
    Forvetim gol atamıyo hala o kendi kazmalığından olsa gerek ama bitiriciliği 15 mi ne 3 lig maçında gol atamadı.6 hazırlık maçındada 2 gol attı.Yedekte bekletiyorum artık.
    Son soruyuda boşver önemli bi soru değil zaten onda başka bi yerden bakıp çözdüm sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    birkaç tane mat sorusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni alınan forvetlerin takıma alışma süreci var.hangi oyuncuyu alırsan al en az yarım sezon beklemen gerek.
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu sağol.
  • valla bizim güiza hala tamıyor hala tamıyor hangi yarım sezon
  • Bende kapadım ligi Drogba ve Lampard sakatlandı gol atamıyo diğer kazmalar yeni bi başlangıç yapacam başka bi takım ile.
  • forumda ucuz fiyata kaliteli oyuncular bulabilirsin.

oscar cardozo. 5m € gibi bi fiyata alabilirsin harika bir forvet.
    orta sahaya da juan manuel mata yı alabilirsin ispanyol 19 yaşında iyi bir oyuncu
  • Sağol dostum genç yetenekler konusuna bakacam zaten şu an Fenerbahçe ile başlamayı düşünüyorum lazım olacak ucuz ve kaliteli oyuncular
  • quote:

Orjinalden alıntı: H0t Sauce

Sağol dostum genç yetenekler konusuna bakacam zaten şu an Fenerbahçe ile başlamayı düşünüyorum lazım olacak ucuz ve kaliteli oyuncular

ben yerinde olsam 4 4 2 oynarım gene fenerbahçeyle

defansta sorunun olmaz büyük ihtimal. ama sağ beke gökhanı yetersiz görürsen zebinayı alabilirsin juveden transfer listesinde başlıyor oyuna zaten.

juan manuel matayı 2.5m € ya almanı öneririm. sol kanadı ona emanet edersin. orta sahanın hücum gücünü alexe emanet edersin sana sadece iyi bir dmc sağ bek ve forvet almak kalır.

sağ bek için öneri yapamıcam gs oynadığım için arda orada oynuyor zaten. ama dmc için diarrayı düşünebilirsin. eğer alamazsan adam appiahı bedavaya takımına katabilirsin.

forvet için önereceğim 2 isim var oscar cardozo zaten anlatmıştım ve robert lewandowski. lewandowski 19 yaşında ve potansiyeli çok yüksek bi oyuncu. hatta polonyanın san marinoyu 10 0 yendiği maçta da 2 gol attı dün

maldonadoyu yolla , eduyu yollarsan yerine sakho yu al genç iyi bir defans. josico ve guizayı yapabilirsen gönder. deividi de sat paran kalmazsa transfer için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.