bende enermax chackra 25 cm fanlı kasa var. big typhon almayı düşünüyorum. bu kasanın 25 cm lik fanının kalınlığı fazla big typhoon 'un buraya temas etme durumu olabilir mi? chackra ile bu fanı kullanan var mı? yardımınıza ihtiyacım var. teşkkürler ...
Kasanın adresi var mı?
En güzel yöntem, Big Typhon'un yüksekliği ile kasada kalan yer oranını karşılaştırmaktır arkadaşım..Bir cetvel yardımı ile halledebilirsin.. Saygılar...
fan dün elime geçti. ölçmeden sipariş vermek biraz riskti. ama oldu. 25 cm. lik fanın cover 'ıyla big typhoon arasında 1-1,5 cm boşluk kaldı.
Performansı nedir acaba? İşlemcin, anakartın ve ısı değerlerin hakkında biraz bilgi verebilir misin? Saygılar...
Benimde yeni elime geçti.. çalıştığım bi 2.el pc işyerinden 70ytl karşılıpı aldım board a bugün monte etcem fkt ürün 2.el olduğu için eksik parçaları olduğunu düşünüyorum.. @f_desat arkadaşım elindeki parcaları acıklarsan sevinirim.. eğer eksik varsa araştırcam biraz..
BENDE FEEL KASADA KULLANIYORUM CPU İMZAMDAKİ XP2500 BOŞTA 35-38 YÜKTE MAX. 44 DÜ STOCK FANLA BIG TYPHOON SONRASI 28-35 ARASI